SØNDAG & Ballroom Fitness

Din træning har aldrig været mere festlig

Kombiner det bedste fra dans og fitness, så får du Ballroom Fitness. Denne nye træningsform danner rammen om et nyt event afholdt af Ugebladet SØNDAG.

Instruktør, Elisabeth Dalsgaard samt Thomas Evers Poulsen og Anne Mette Rasmussen lærer deltagerne alle de traditionelle danse, såsom vals, tango, jive, samba og rumba, samtidig med at pulsen kommer i vejret. Træningen foregår uden en partner, så alle kan være med og lære trin, der med sikkerhed vil imponere.

Før og efter dansesessionen har deltagerne mulighed for at hygge sig sammen og møde eventens inspirerende samarbejdspartnere.

Ballroom Fitness afholdes d. 17. september på Comwell Kolding.

ÅRLIGE EVENTS
DELTAGERE
LÆSERTAL
KLASSISKE BALLROOM-DANSE

EKSPONERING

Eventen
Stand i shoppingområde
Sampling i goodiebag
Konkurrence på dagen

SØNDAG
1/1 side med integration ifm. den redaktionelle omtale af eventen. (Markeres ”I samarbejde med SØNDAG & Ballroom Fitness’ partnere”)
Logo på alle redaktionelle artikler om Ballroom Fitness i 10 uger før og en gang efter eventen.

Soendag.dk
Logo på al redaktionel omtale af Ballroom Fitness
1 side med guide til sponsorstema
Konkurrence
Henvisning fra nyhedsbrev.
Integration i webfilm fra eventen

Hvem er SØNDAGs læsere?

Målgruppen i SØNDAG og på søndag.dk er kvinder i alderen 40-60+. De kvinder, der læser SØNDAG er velstillede og har en god uddannelse. Deres rådighedsbeløb er stort. De har råd til mærkevaretøj, kosmetik, specialrejser, designermøbler samt et nyt køkken – de er kort sagt parate til at forbruge luksusprodukter til dem selv.

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS