Vi Unge SommerCamp

Nye veninder, sjove workshops og en uforglemmelig sommer

Hvert år inviterer Vi Unge sine læsere på SommerCamp tre steder i landet. I løbet af en uge får pigerne masser af nye venskaber, inspiration fra campens mange workshops og sjove aktiviteter som aftenhygge, motion og overraskelser. Alt i alt en uforglemmelig og lærerig uge med fokus på veninder og personlig udvikling.

Campens workshops omhandler blandt andet beautytips, sang, foto, blogging, motion, streetstyle og værelsesindretning. Derudover arrangeres filmaftener og selvfølgelig et brag af en afslutningsfest.

Vi Unges samarbejdspartnere bidrager med spændende indhold på på de mange workshops, hvor der vil være rig mulighed for at præsentere tips og produkter for pigerne.

Vi Unge SommerCamp henvender sig til piger mellem 12-16 år. Der afholdes hver sommer en camp for i alt 1000 af Vi Unges læsere.

ÅRLIGE EVENTS
DELTAGERE
LÆSERTAL
PAKKER KAGEKRYMMEL BRUGT UNDER CAMPEN

REDAKTIONELLE PROMOVERINGER

Eventen
Afholdelse af wokshop under campen
Mulighed for salg af produkter
Sampling i goodiebags, under workshops eller på pigernes værelse

Vi Unge
Integration af dit produkt i bladet (Markeres ”I samarbejde med Vi Unge Sommercamp’s samarbejdspartnere”)
Logo på alle redaktionelle artikler om eventen
Udlodning af dine produkter i en konkurrence

Vi Unges online platforme
Facebook post – med tekst og packs
Instragram post – med tekst og packs
Integration i webfilm fra eventen

Hvem er Vi Unges læser?

Vi Unges læsere er piger i alderen 12-18 år. De interesserer sig for alt det, der er spændende, når man er teenager: Mode, skønhed, shopping, kærester, følelser og veninder, men også seriøse emner som valg af uddannelse, fremtid og samfundet. Vi Unge læserne elsker deres blad og er meget loyale overfor Vi Unge brandet. De er meget aktive og skriver mange mails til redaktionen og spejler sig meget i både redaktionen og hinanden.

Vi Unge SommerCamp 2015

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS