Skønhedsunivers

Skønhed i alle dens facetter. Til alle aldre – og på alle platforme har en høj prioritet – for Aller og vores 1.039.000 læsere. Derfor har mediehuset oprettet en ny fælles fagredaktion, Aller Beauty.

Læs mere

Bolig-univers

I Aller Media A/S har vi samlet kræfterne på tværs af vores magasiner og ugeblade i fagredaktioner. En af dem er AllerBolig. AllerBolig er en fagligt velfunderet redaktion baseret på journalister med speciale indenfor boligområdet.

Læs mere

Mad-univers

Hvad skal vi spise i aften? Det spørgsmål stilles hver dag året rundt i de fleste hjem, og det kan være lidt af en udfordring at blive ved med at finde på. Hos Allers Mad går ingen dog forgæves efter et godt og passende svar.

Læs mere

Rejse-univers

I Aller Media A/S har vi etableret en central rejseredaktion, der arbejder på tværs af alle vores udgivelser. Hvor rejsestoffet hidtil har ligget ude på de enkelte redaktioner, er det nu samlet et enkelt sted, hvorfor det er blevet meget mere effektivt

Læs mere

Kvinde-univers

Markedsføring til kvinder er et gyldent værktøj til at få dit budskab igennem. Læs med her, hvor vi giver dig tre gode grunde til, hvorfor du bør målrette din markedsføring mod kvinderne.

Læs mere