banner

AllerBolig

Velkommen til Aller Medias boligunivers, AllerBolig

I Aller Media A/S har vi samlet kræfterne på tværs af vores magasiner og ugeblade i fagredaktioner. En af dem er AllerBolig.

AllerBolig er en fagligt velfunderet redaktion baseret på journalister med speciale indenfor boligområdet. Vi er specialiseret i indhold, som er målrettet hvert enkelt medies målgruppe og med det specielle DNA, som kendetegner det pågældende medie. Vi leverer boligreportager, boligshopping og artikler til magasinerne Mad & Bolig og Antik & Auktion, til trendmagasinerne INDRET og Compact Living, til ugebladene Femina og Søndag. Desuden leverer vi indhold til alle brands websites og SoMe-kanaler.

Den ekspertise kan du og dit brand nyde gavn af, hvis du ønsker vores hjælp til at fortælle historien om dit produkt på målgruppens betingelser.

Vi er i AllerBolig stærke til ideudvikling, rådgivning og kan hjælpe dit brand med en komplet indholdsstrategi. Vi producerer foruden indhold af høj journalistisk karakter også content marketing og native advertising til både print, websites, apps og SoMe. Og så kan vi være behjælpelige med PR og events.

Vi kender de danske kvinder og deres interesse i boligbranchen, og vi kender boligbranchen og dens beslægtede brancher, derfor kan vi give dig og dit brand den bedste journalistiske rådgivning, så dit brand vinder flere dedikerede fans.