banner

Allers bolig-univers

Velkommen til AllerBolig

I Aller Media A/S har vi samlet kræfterne på tværs af vores magasiner og ugeblade i fagredaktioner. En af dem er AllerBolig.

AllerBolig er en fagligt velfunderet redaktion baseret på journalister med speciale indenfor boligområdet. Vi leverer boligreportager, boligshopping og artikler til magasinerne Mad & Bolig, IN, INDRET, Antik & Auktion og Retro og til ugebladene  Femina og Søndag – indhold, som er målrettet hvert enkelt medies målgruppe og med det specielle DNA, som kendetegner mediet.

Det kan vi også gøre for dig og dit brand, hvis du ønsker at fortælle historien om dit produkt på målgruppens betingelser.

Vi er i AllerBolig stærke til ideudvikling, rådgivning og kan hjælpe dit brand med en komplet indholdsstrategi. Vi producerer foruden indhold af høj journalistisk karakter også content marketing og native advertising til både print, websites, apps og SoMe. Og så kan vi være behjælpelige med PR og events.

Vi kender de danske kvinder og deres interesse i boligbranchen, og vi kender boligbranchen og dens beslægtede brancher, derfor kan vi give dig og dit brand den bedste journalistiske bearbejdning af boligindholdet, så du vinder venner.


Ulla Johanne Johansson
Chefredaktør, AllerBolig