banner

Allers mad-univers

Hvad skal vi spise i aften? Det spørgsmål stilles hver dag året rundt i de fleste hjem, og det kan være lidt af en udfordring at blive ved med at finde på. Hos Aller Mad går ingen dog forgæves efter et godt og passende svar.

Aller Mad er Aller Medias stærke mad-fagredaktion og består af et hold specialister, der dagligt følger de nyeste trends på madområdet. Vi kender danskernes madvaner og ved, hvad der får deres tænder til at løbe i vand, hvad enten læserne bor i Holstebro eller i hovedstaden. Hos Aller Media har vi hele syv populære titler til læserne, for hvem mad er et af de vigtigste købsmotiver, og vidækker madområdet bredt med medier, der henvender sig til alle målgrupper.

Vores fokus på Aller Mad er at møde læseren lige netop der, hvor hun har brug for inspiration og hjælp til madlavningen. Vi ved, at hun elsker at læse madopskrifter og tips i sit fortrukne blad eller magasin, som hun kan tage med sig ind i sofaen eller ud i køkkenet, når hun skal i gang med gryder og pander. Vi ved også, at hun er en aktiv bruger af de digitale og sociale medier, og derfor tilbyder vi hende masser af madindhold på vores brandsites, i ”how to”-videoer, på Instagram og facebook, på madbloggen ”Køkkenlykken”, i nyhedsbreve og i vores nye app ”Haps! Mad to go”.

På alle vores platforme – print såvel som digitale – tilbyder vi anderledes og kreative annonceløsninger, som er i tråd med det valgte medies look&feel, og som på samme måde som det redaktionelle indhold helt bogstaveligt vil falde i læserens smag. Vi sætter en ære i at tilpasse vores kommunikation til de forskellige målgrupper, så vi rammer dem lige i hjertet – uanset om det banker for almindelige hverdagsretter eller for udsøgt gourmetmad, og uanset om vi producerer redaktionelt indhold eller engagerer os i native-annonceløsninger.