ALT OM HAVEN

Velkommen til vores univers

Alt om haven er magasinet for alle haveejere, der elsker udeliv, at få jord under neglene og lære nye tips og tricks til at få mest ud af sin have.

I Alt om haven får du forslag til beplantning af alt fra bedet og køkkenhaven til den solfyldte terrasse og drivhuset. Du får fyldige planteportrætter samt inspirerende havereportager fra dejlige haver fra nær og fjern, og så guider vi dig til årstidens nye planter og giver dig nyttige anvisninger til alt det, der er aktuelt i haven lige nu. I Alt om Haven får du også altid de seneste nyheder om afgrøder og forskelligt tilbehør, der gør det grønne liv endnu smukkere og mere komfortabelt. Magasinet udkommer 10 gange om året.

Line Marie Laursen
Chefredaktør
Linemarie-chefredaktør-alt-om-haven
LÆSERE
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Alt om Haven er et bredt havemagasin, som primært appellerer til den haveinteresserede husejer. Magasinets mål er at inspirere læseren til at blive en aktiv del af sin have, og Indholdet spænder lige fra korte notitser for haveejeren, flotte reportager fra spændende haver i norden, idéer om indretning af haver, uddrag fra ”Havens Håndbog”, tips til køkkenhaven, input om nye havegadgets og tilbehør, brevkasse samt en overflod af smukke blomster- og havebilleder. Noget, der både appellerer til mænd og kvinder.


Kilder faktaboks: Dansk Online Index 2H. 2017 + Facebook januar 2018 – Instagram januar 2018

Forside-alt-om-haven

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM