ALT OM HAVEN

Velkommen til vores univers

Alt om haven er magasinet for alle haveejere, der elsker udeliv og kan lide at få jord under neglene. Hvert nummer er fyldt med tips og tricks til at få mest muligt ud af sin have.

I Alt om haven får du forslag til beplantning og indretning af alt fra bedet og køkkenhaven til den solfyldte terrasse og drivhuset. Du får fyldige planteportrætter og inspirerende havereportager fra dejlige haver fra nær og fjern. Vi guider dig igennem haveårets sæsoner med konkrete råd til de gøremål, som skal klares i haven. I Alt om haven får du også altid de seneste nyheder om spændende nye planter, det bedste havegrej og forskelligt tilbehør, der gør det grønne liv endnu smukkere og mere komfortabelt. Magasinet udkommer 10 gange om året.

Line Marie Laursen
Chefredaktør
Nanna Teckemeier
Haveredaktør
555Artboard 1
MÅNEDLIGE LÆSERE
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Alt om haven er et bredt havemagasin, som primært appellerer til den haveinteresserede husejer. Magasinets mål er at inspirere læseren til at blive en aktiv del af sin have og appellerer både til mænd og kvinder. Alle artikler er velresearchede og enkelt forklaret, så både den helt nye og den erfarne haveejer kan være med. Indholdet spænder lige fra korte nyheder om havegadgets og tilbehør til flotte reportager fra spændende haver, idéer om indretning af haven, praktiske projekter i ”Haveguiden”, tips til køkkenhaven, læserbrevkasse samt en overflod af smukke blomster- og havebilleder.


Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 2H. 2019 + Facebook Marts 2020 + Instagram Marts 2020

p1-1_2017DKAOH3_001_-384900-1

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM