ANTIK & AUKTION

Velkommen til vores univers

Magasinet Antik&Auktion er for alle, som er særligt interesserede i antikviteter, kunst og design. Det er samleres foretrukne printmedie og det uundværlige og eneste brancheblad for antikvitetshandlere. Antik & Auktion er troværdigt om priser, seriøst som opslagsværk, toneangivende om tendenser og inspirerende og ikke mindst underholdende for alle læsere. Antik & Auktion er fyldt med seriøse baggrundsartikler om stilarter og prisniveauer og med tips om loppemarkeder, antikmesser og antikshopping i ind- og udland.

antikogauktion.dk supplerer magasinet med indhold om antikviteter, auktioner, retro- og vintagefund, møbelklassikere og kunst. Det er også på antikogauktion.dk man finder tips til loppemarkeder i hele landet, gallerier med design og kunst  og inspiration til, hvordan man bor med antikviteter.

3 gange om året udkommer Antik&Auktion som et ekstra stort nummer på 116 sider, hvoraf de 24 sider er CLASSIC.
CLASSIC fortæller om klassik-moderne og retro dansk design. Det er her, man kan læse og lære om de mesterlige danske møbeldesigneres arbejder og her, man kan blive inspireret til at indrette sit hjem med en personlig blanding af  nyproducerede klassiske ting og møbler og charmerende og originale loppefund.

Susanne Jørgensen
Redaktionschef
Susannejørgensen-chefredaktør-antik-&-auktion
LÆSERE
FACEBOOK-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Antik & Auktion læses primært af mænd og kvinder 40+, der har stor interesse for antikviteter, kunst og indretning. Kernelæserne er trofaste abonnenter, der selv har indrettet deres hjem med klassiske arkitektmøbler, der ofte går på museer og kunstudstillinger og selv samler på sølv eller glas. Herudover har Antik & Auktion også en gruppe yngre læsere, der køber møbler og tilbehør på loppemarkeder og indretter deres hjem i retro-stil.


Kilder faktaboks: Dansk Online Index 2H. 2018 + Facebook juli 2018

Forside_AA_1_18-11_266x355

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK