COMPACT LIVING

Velkommen til vores univers

Mad & Boligs nyeste trendmagasin Compact Living kan inspirere dig uanset om du er studerende, har små børn, sammenbragt familie, bytter huset ud med en lejlighed i byen eller bare har behov for at udnytte pladsen lidt bedre. Det er fyldt med løsninger til dig, der har brug for at få det bedste ud af den begrænsede plads, du har. Enten fordi du bor småt, skal flytte i noget mindre eller skal have plads til mere eller flere.

Compact Living udkommer på Pling.

Ulla Johanne Johansson
Chefredaktør
Ulla 1 lille_ams.dk

MÅLGRUPPE

Mad & Bolig Compact Living henvender sig til alle, der har behov for at udnytte pladsen lidt bedre. Enten fordi de bor småt, flytter i noget mindre eller skal have plads til mere eller flere. Det er den studerende, det unge par med små børn, sammenbragte familier og det voksne par, der bytter huset ud med en lejlighed i byen.

Bevægelsen fra land til by, der om noget er en global trend, ser ikke ud til at stoppe. Der skal være plads til flere og flere på mindre og mindre plads – også møbler. Multifunktionelle møbler, udnyttelse af spildplads og abonnementsløsninger, genbrug og lejet indbo bliver der mere og mere efterspørgsel på.

Det gør vi noget ved med Compact Living ” Store løsninger til små rum”

Compact forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS