ELLE

Velkommen til vores univers

Med ELLE får du serveret mode fra såvel den internationale som den danske modescene, du får alt om de største modedesignere, fotoreportager af nogle af Skandinaviens dygtigste modefotografer og masser af uundværligt skønhedsstof. ELLE prioriterer moden fra en dansk synsvinkel, men supplerer med alt det bedste, som ELLE internationalt kan tilbyde. ELLE giver dig også en høj kvalitet af inspirerende artikler om tendenser og interviews med store personligheder fra modens, kunstens og filmens verden, du bare må læse.

På ELLE.dk kan du få dit daglige modefix med miks af dansk og international mode, skønhedsguides og interviews med interessante personligheder fra ind- og udland. Det hele håndplukket specielt til brugerne og sitet opdateres mange gange dagligt for at sikre, at ELLE altid er først med det nyeste.

Cecilie Ingdal
Chefredaktør
cecilie-ingdal-elle
MÅNEDLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Læserne er stilsikre, modebevidste kvinder, men i høj grad også til hende, der vil guides til at foretage sæsonens vigtigste køb. Kernelæseren og kernebrugeren søger de hurtige nyheder om alt hvad der rører sig i modebranchen. Hun elsker mode, er beslutsom og ambitiøs, men hun er også påvirkelig, imødekommende og åben over for nye trends.

INFLUENCERE

Indgå værdifulde samarbejder i ELLE’s influencerunivers, hvor dedikerede influencere dagligt skaber personligt og relevant indhold til deres trofaste følgere. De fire influencere tager alle udgangspunkt i hver deres niche, og tilsammen dækker de over alt fra mode og skønhed til sundhed, mad og rejser.

ANNE P. – Anne arbejder som Beauty Director på ELLE og har arbejdet med mode og skønhed siden 1991 samt været en del af ELLE siden magasinets start i 2008. Selvom Anne propper magasinet med al det beauty hun kan få plads til hver måned, så bobler hun alligevel over med mere skønt nyt og rigtig mange års erfaring på sin Instagram, til glæde for både beautynørder og kvinder, der ønsker et hurtigt skønhedstip i en travl hverdag. Instagram: 9,5 K (@annep_beauty)

MIE JUEL – Mies lækre stil og æstetisk er kendt af mange. Hun har arbejdet på dansk ELLE siden magasinets start i 2008, blandt andet som Fashion Director i fem år. I sin nuværende rolle som Style Director, står hun bag produktion og styling af en lang række ELLE-forsider og -modeserier. Mie har desuden ansvaret for kommercielle samarbejder i magasinet og er annonceaf¬delingens kreative sparring og ELLEs æstetiske øjne, når kommercielle-opgaver skal løses af redaktionen. Mie kan style selv de mest basic item på en måde, så man bare må eje det. Instagram: 58 K (@Mie_Juel)

JOSEPHINE AARKROGH – Hvis der er noget Josephine elsker mindst ligeså højt som mode og shopping, så er det at rejse. Kombinationen af de to danner rammen for hendes inspirerende univers. Hun elsker at finde en skjult lille café, en fantastisk restaurant eller et cool shoppingområde. Med mange timers planlægning, og et solidt netværk ude i verden, finder Josephine alt fra lækre morgenmadssteder, cool kaffebarer eller det nyeste hotspot, hvor man skal shoppe sæsonens sko, de lækreste beautyprodukter eller en uundværlig læderjakke. Instagram: 23 K (@josephineaarkrogh)

EVENTS

ELLE Style Awards er årets mest prestigefulde modefest, hvor modebranchen hædres og priser som Årets Designer, Årets Stilikon. Årest Makeup-artist og Årets Model uddeles. Gæstelisten består af modebranchen, stilfulde VIPs og fashionistaer og tæller 1.400 gæster i alt – heraf 360 VIP-gæster, der inviteres til den eksklusive (og bæredygtige) middag før prisuddelingen.

ELLE & Dig er ELLEs store forkælelsesdag, hvor læserne inviteres indenfor i vores univers – og bliver lidt bedre klædt på til sæsonens trends og tendens, hvilke produkter, der hitter lige nu, hvordan du så bruger dem og meget mere. Det er en dag, hvor fokus er på alt det bedste du kender fra ELLE – fra mode og skønhed til sundhed – og naturligvis shopping. Og så er forplejningen som altid hos ELLE i top. I alt 600 glade deltagere, fordelt øst og vest for Storebælt.


Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark helår 2019 + Dansk Online Index december 2019 + Facebook marts 2020 + Instagram marts 2020

elle forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM