Familie Journal

Velkommen til vores univers

Ugebladet Familie Journal spænder vidt med gode madopskrifter, forbrugerstof, vedkommende hverdagshistorier om danske familier, romaner og noveller af høj kvalitet, brevkasser om helbred og velvære, håndarbejde, havestof, kryds og tværs og et stort tv-program. I Familie Journal er der noget for alle i familien. Alt er skrevet med troværdighed og i en positiv ånd. Det skal være hyggeligt og underholdende at læse Familie Journal.

familiejournal.dk er vores digitale hyggekrog, hvor brugerne kan slå sig ned og have en rar tid og samtidig blive klogere. Vi byder på over 6.000 opskrifter på alt fra hurtig hverdagsmad – over de gode, gamle klassikere – til lækker festmad, og alle er skabt og illustreret af professionelle madskribenter og -fotografer.

Søren Johannesen
Chefredaktør
Søren-i-farve-web
LÆSERE
ONLINEBRUGERE
MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Familie Journal og familiejournal.dk henvender sig primært til kvinder i alderen 40+. Læserne og brugerne er kvinder i alle aldre, der har det til fælles, at de sætter familielivet højt, interesserer sig for madlavning, sundhed, håndarbejde og have. I Familie Journal får de et velfortjent pusterum og hygger sig med masser af godt læsestof.

EVENT

Dansktop Prisen hylder alle de folkekære dansktopkunstnere. Det gøres med et brag af en fest i Jyske Bank Boxen for 5. – 8.000 gæster.


Kilder faktaboks: Dansk Online Index 2H. 2018 + Dansk Online Index juli 2018 + Facebook juli 2018 + Instagram juli 2018

FamilieJournal-forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM