FEMINA

Velkommen til vores univers

Femina er danske kvinders inspirerende frirum i en travl hverdag. Et kvindeunivers der opdaterer på de seneste modetendenser, inspirerer til at skabe en smuk og brugbar bolig, giver masser af lækre madopskrifter – til både hverdag og fest, guider til et smukt udseende og en sund krop og psyke, samt underholder med en lang række spændende artikler og interviews – med plads til refleksion og eftertanke.

Femina.dk er det store, brugbare og moderne kvindesite, som spænder vidt fra mode og skønhed, over bolig og mad, til motion og kultur. På Femina.dk får du inspiration til din næste festkjole, trin-for-tringuides til sæsonens makeuptrends, opskrifter på nem og sund hverdagsmad, tips til din næste løbetur og gode råd til at tackle karrieren, veninderne og kærlighedslivet

Isabella Hindkjær
Chefredaktør
Isabella
UGENTLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

FEMINA/femina.dk henvender sig til stilbevidste og handlekraftige kvinder 25+ år. Kvinder med stil og styrke, meninger og mod – og med hjertet på rette sted. Hun læser FEMINA/femina.dk for at blive inspireret og underholdt og for at få et frikvarter fra hverdagen helt for sig selv.

EVENTS

FEMINA Kvindeløb  er årets løbefest og er en skøn blanding af hyggeligt samvær, smukke løberuter i naturskønne områder, lækre goodiebags, flotte præmier og god shopping med 8 løb i 7 byer,  i alt 15.000 løbere.

FEMINA  Vild med yoga, er danmarks største yoga event for 6.000 deltagere. Her dyrkes 1 times yoga med den professionel instruktør og efterfølgende vil deltagerne modtage lækre goodiebags, samt kunne shoppe med rabatter på stævnepladsen.

FEMINA Dagen – Boost din stil – her inviteres Feminas læsere til forkælelsesdag med workshops og inspirations lounge. Til eventen bliver læserne inspireret inden for mode, smykker, hår, skønhed, mad og sundhed i mindre fora med 30-40 deltagere, hvor FEMINA er værter sammen med eksperter på området.


Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Dansk Online Index august 2020 + Facebook oktober 2020 + Instagram oktober 2020

femina

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM