IN

Velkommen til vores univers

INs univers inspirerer til ”det gode liv” på solsiden af tilværelsen – og skriver derfor om mode, skønhed, karriere, sundhed, bolig, mad, rejser, kultur. Og vi bringer hver gang spændende interviews med stærke kvinder fra ind- og udland. IN er modemagasinet med substans.

IN.dk er et site i rivende udvikling, som dagligt får flere og flere læsere og følgere. IN.dk og øvrige SoMe-platforme har en høj nyhedspuls inden for mode, rejser, skønhed og gode tips til et sjovere liv fx opskrifter til drinks og nye madretter.

Anne Axholm
Chefredaktør
Anneaxholm-chefredaktør
LÆSERE
ONLINEBRUGERE
MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Danmarks originale modemagasin IN er for den kræsne livsnyder +35 år, der har vilje og købekraft til at realisere sine drømme – og forkæle sine kære. (Gns. husstandsindkomst for IN-profilen er 770.000 kroner). Generelt bruger IN-profilen flere penge på at gå ud at spise, rejser, tøj og skønhed end den almindelige gns. kvindelige forbruger. INs læsere bruger i gns. 106 minutter på at læse magasinet hver gang. Normalt tidsforbrug på et magasin: 56 minutter. 70 procent af INs læsere tager magasinet frem to gange ekstra i løbet af den følgende måned (Gallup).

EVENTS

IN Live er en eksklusiv forkælelsesdag som læseren tager til med sin veninde, søster el. lign. Til eventen bliver læserne inspireret og opdateret på nye trends inden for mode, skønhed, sundhed, gastronomi og bolig i mindre fora med 30-40 deltagere, hvor IN redaktionen er værter. Der er også rig mulighed for gode køb og guidance i vores shoppingområde med ca. 10 udstillere. Endelig bliver deltagerne forkælet med lækker mad, te, kaffe og snacks dagen igennem.

Kilder faktaboks: Dansk Online Index 1H. 2017 + Dansk Online Index marts 2018 + Facebook april 2018 + Instagram april 2018

IN-Forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM