ISABELLAS

Velkommen til vores univers

ISABELLAS handler om det gode hverdagsliv med fokus på boligen, maden og haven. I ISABELLAS er stilen rustik og inspireret af country living, og artiklerne lægger vægt på skønhed og æstetik i hjemmet. ISABELLAS viser fantastiske boliger og inspirerende tendenser med anvisninger på, hvordan læserne selv kan gøre indretningen efter og hvor de kan købe interiøret. Derudover giver ISABELLAS ideer til gæstemenuer med vinforslag samt opskrifter på søde lækkerier og god, nem hverdagsmad. Udover magasinet udgiver ISABELLAS bøger om haven og gæstemenuer og har lanceret en serie med produkter til køkken og bad.

På isabellas.dk kan brugerne finde nyheder og inspiration til boligen og haven samt et hav af gode opskrifter på mad til hverdag og fest samt kager og søde sager. Siden indeholder mange billedgallerier, hvor brugeren kan få ideer til indretning af boligens rum, interiørguides og meget mere.

Line Marie Laursen
Chefredaktør
Linemarie-chefredaktør-alt-om-haven
MÅNEDLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

ISABELLAS henvender sig til kvinder 30+, der brænder for den smukke have, den gode mad og den personlige boligindretning. Læseren er en købestærk og veluddannet kvinde. Hun er livsnyder og prioriterer nærvær, familie og gode værdier.


Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 2H. 2018 + Dansk Online Index januar 2019 + Facebook februar 2019 + Instagram februar 2019

ISABELLAS-Forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM