KÆRE HJEM

Velkommen til vores univers

Kære Hjem er din guide i dagligdagen til alt det, der forvandler din bolig til et hjem, hvor der er plads til, at livet udfolder sig. Fra indretning til ombygning, fra rengøring til vedligehold, fra madlavning til køkkendesign, fra højtider til hverdag, fra udeliv til indre liv – fra kælder til kvist.

Magasinet er altid spækket med brugbare gør det selv-løsninger og nemme trin-for-trin anvisninger, så det bliver en leg at holde hus. Kære Hjem er:

          Sæsonaktuelt
          Præget af høj faglighed
          Fyldt med nyheder og idéer til hus, lejlighed og have/altan
          Distribueret med dit yndlingsmagasin/ugeblad 

På kærehjem.dk finder du hver eneste dag input til alt, der vedrører dit hjem – fra vedligehold og større og mindre byggeprojekter til gør-det-selv idéer, familietid, kæledyr og naboskab. Samtidig får du som læser masser af inspiration til dit udeliv, uanset om du har en stor have, en sommerhusgrund eller blot en mindre altan.

Kære Hjem produceres af redaktionen Aller Grøn, som står bag ISABELLAS, der er et af Danmarks største og mest populære livsstilsmagasiner, der har haft hjem, have, madlavning og kreative idéer som fokusområder siden 2002. Kære Hjem produceres desuden af redaktionen bag havebladene Alt om Haven, der i over 20 år har været eksperter på alt det praktiske, du skal vide om dit haveliv, for at være sikker på succes – og norske Hagen for Alle, der er et af Norges mest populære haveblade.

Line Marie Laursen
Chefredaktør
Chefredaktør Line Marie Laursen, ISABELLAS, Alt om haven, Hagen for alle, Countryliv, Aller Grøn
INSTAGRAM FØLGERE

MÅLGRUPPE


Kilder faktaboks:  Instagram marts 2020

forside mock up-1

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS