GOURMET

Velkommen til vores univers

Mad & Bolig GOURMET er trendmagasinet til dig, der elsker mad, som taler til alle vores sanser. Mad, der begejstrer, overrasker og giver os en langt større tilfredsstillelse end bare simpel mæthed.

Besværligt og kompliceret? Nej, for Mad & Bolig GOURMET er din praktiske guide til, hvordan du kan lave gourmetmad i dit eget køkken. Hvert nummer indeholder nye opskrifter på lækre forretter, nyskabende hovedretter, fristende desserter og overdådige kager, der vil tage pusten fra dine gæster, uden at du behøver at stå i køkkenet hele dagen. Og når samtalen falder på de nyeste trends, der præger den danske og den udenlandske madscene, så holder magasinet dig også opdateret på det.

Mad & Bolig GOURMET er ikke kun til fest. Du får også ”Gourmet til hverdag” med masser af sunde og hurtige opskrifter, der giver tirsdagskyllingen nye vinger og får torsdagens laksefilet til at slå et ekstra slag med halen. Inspiration, gennemtestede opskrifter og kvalitet er nøgleordene for Mad & Bolig GOURMET. Men glæd dig allermest til selv at komme i gang med kokkekniv, gryder og pander hjemme i dit eget køkken, for det er her, du med alle dine sanser for alvor vil opleve, hvordan Mad & Bolig GOURMET bringer dig duften, smagen og nydelsen af rigtig gourmetmad.

Trendmagasinet Mad & Bolig GOURMET udkommer fire gange årligt sammen med Mad & Bolig.

Ulla Johanne Johansson
Chefredaktør
Ulla 1 lille_ams.dk

MÅLGRUPPE

Mad & Bolig GOURMET henvender sig til kvinder og mænd, der elsker at lave gourmetmad i eget køkken. De følger med i de nyeste madtrends, er flittige gæster på de bedste restauranter og inviterer gerne gæster til femretters middag i privaten. De prøver ofte nye opskrifter af – både til hverdag og til fest – og de eksperimentere naturligvis med nye ingredienser og metoder at tilberede råvarer på.

De vælger de bedste råvarer i supermarkedet eller specialbutikken, bruger gerne lidt ekstra på en restaurant med ry for at servere ikke kun velsmagende mad, men også at have en overraskende menu, og er ikke bleg for at investere i nyt gear til køkkenet. De går efter kvalitetsvine, men er også åbne overfor nye trends indenfor vin.

De prioriterer gerne luksus, som både kan være en vintagechampagne, en aften på en 3 stjernet Michelin-restaurant eller en ny køkkenmaskine, der kan bidrage til at gøre retterne endnu bedre. For Mad & Bolig GOURMETs læsere handler det om at forkæle sig selv og sine gæster med kvalitetsmad, der er en gourmet værdig.

p001-2017DKGOU4_001_Forside (002)

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS