MAD & BOLIG

Velkommen til vores univers

Mad & Bolig er magasinet for kvalitetsbevidste livsnydere, der går op i boligindretning, god mad og rejseoplevelser, der giver udsyn. Mad & Bolig er et moderne, varmt og personligt magasin, der finder sin inspiration i både det danske og det internationale, hvad angår stil og design. Mad & Bolig har fokus på kvalitet, fordybelse og gourmetoplevelser og byder på masser af trends, tendenser og inspiration til shopping. I hver udgave er der mere end 50 siders bolig.

Ligesom magasinet byder madogbolig.dk på bolig, mad og rejser. Brugerne får lækre opskrifter, inspiration til indretning og guides til spændende rejsemål, både de nye og de klassiske. Alt sammen gennem masser af artikler, gallerier og webtv.

Ulla Johanne Johansson
Chefredaktør
UllaJohansson-Chefredaktoer
LÆSERE
ONLINEBRUGERE
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Læseren af Mad & Bolig er den moderne etablerede kvinde …og hendes mand, som også gerne vil læse med. Hun er veluddannet, har en god indkomst og et godt job. Hun kan lide at købe god mad og god vin, og det er vigtigt for hende at have det rigtige udstyr og råvarer til at lave de lækre retter, som hun gerne bruger en hel lørdag på, når hun skal imponere sine gæster. Samtidig er hun begyndt at genindrette hjemmet, nu børnene er blevet større eller er ved af flytte. Og denne gang har hun flere penge, end første gang hun indrettede sig … og hun bruger dem.


Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 1H. 2017/Dansk Online Index august 2017/Facebook september 2017/Instagram september 2017

madogbolig-forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM