MAD & BOLIG

Velkommen til vores univers

Mad & Bolig er magasinet for kvalitetsbevidste livsnydere, der går op i boligindretning, god mad og rejseoplevelser, der giver udsyn. Mad & Bolig er et moderne, varmt og personligt magasin, der finder sin inspiration i både det danske og det internationale, hvad angår stil og design. Mad & Bolig har fokus på kvalitet, fordybelse og gourmetoplevelser og byder på masser af trends, tendenser og inspiration til shopping. I hver udgave er der mere end 50 siders bolig.

Ligesom magasinet byder madogbolig.dk på bolig, mad og rejser. Brugerne får lækre opskrifter, inspiration til indretning og guides til spændende rejsemål, både de nye og de klassiske. Alt sammen gennem masser af artikler, gallerier og webtv.

Ulla Johanne Johansson
Chefredaktør
Ulla 1 lille_ams.dk
LÆSERE
ONLINEBRUGERE
MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Læserne af Mad & Bolig er den moderne etablerede kvinde og mand – 30% er mænd, 70% er kvinder i alderen 25+. Både kvinder og mænd har en højere indkomst end gennemsnittet. De bor over hele lan­det, men koncentreret omkring og i de større byer. De er godt uddannede, prioriterer godt design, kvalitetshåndværk, gode råvarer og veltilberedt mad og vin. De prioriterer gerne luksus, som både kan være et ur, en aften på en 3 stjernet Michelin-restaurant eller et nyt speciallavet møbel, eller i ligeså høj grad begreber som tid og ro. For Mad & Boligs læsere er det ikke et spørgsmål om alder eller status, men om at tappe ind i den bestemte tilgang til livet, som præger Mad & Bolig.


Kilder faktaboks: Dansk Online Index 2H. 2017 / Dansk Online Index december 2017 + Facebook januar 2018 – Instagram januar 2018

madogbolig-forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM