MAMA

Velkommen til vores univers

Velkommen til MAMA

Livet som mor er fyldt med gyldne stunder – og en hel masse søvnløse nætter.

På mama.dk hjælper vi dig med alle de spørgsmål, du måtte have om dit barn og dets trivsel. Fra du med rystende hånd tisser på den første graviditetstest – og til du pludselig har hænderne fulde med en egenrådig teenager.

Vi opdaterer dagligt mama.dk med brugbare og konkrete artikler til alle stadier af dit barns liv: Fra amning, kolik og børnesygdomme, til skolestart, skærmtid og mobning. Vi giver dig stof til eftertanke og inspiration til at tænke anderledes – alt sammen med hjælp fra eksperter på området. På mama.dk er du fri for den dårlige samvittighed – vi tror nemlig på, at du er en god mor, som du er.

Følg med på www.mama.dk – vi glæder os til at hjælpe dig med dit livs største og bedste opgave!

Dorthe Kandi
Chefredaktør
dorthe
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
FACEBOOK-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Mama henvender sig til mødre. Både dem, der skal til at blive det, de nybagte af slagsen, og dem der har skolebørn og teenagere. Mødre, som interesserer sig for at læse om deres børn – og om deres egen rolle som mor. Vigtigst er det, at de altid bliver mødt med inspiration i stedet for krav og med positive historier i stedet for løftede pegefingre, når de besøger mama.dk.

PODCAST

Med podcasten ”fødselsberetninger” kommer lytterne med helt fra første ve til det ristede brød, når en række vidt forskellige mødre deler deres helt personlige fødselsberetning.
For det kan være en thriller, et eventyr – og en gang i mellem er det lidt af en gyser. Og ofte er det at føde et barn lidt af det hele. ​For når vi skal bringe det her lille, nye menneske til verden, kræver det kræfter, vi ikke anede, vi havde. Og en gang imellem hjælp, vi ikke regnede med, at vi ville få brug for.

Sådan kan du være med som annoncør:

Bliv afsender på seriens 10 første podcast, hvor de første 7 har en completion rate på 93%. Pris for et to-måneders sponsorat af afsnit 1-10 med 15 sek intro og outtro 25.000 kr. (Prisen er ekskl. produktion af spot).


Kilder faktaboks: Dansk Online Index august 2020 + Facebook oktober 2020

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK