Q

Velkommen til vores univers

Q er et lækkert og inspirerende univers for alle kvinder uden modelmål – altså de fleste af os. I magasinet Q og på q.dk, guider vi kvinder med kurver, mod og nysgerrighed. Hos Q får du et lækkert og appellerende univers med og for kvinder med kurver. Moden guider de forskellige kropstyper til det nye, det moderne og tilføjer altid masser af brugbare tips.

Skønhed er et af de vigtige stofområder i Q – vores læsere elsker skønhed og vil guides til, hvordan de bruger de nyeste produkter og hvordan de finder det, der gør en forskel for dem. Derfor byder magasinet altid på test af skønhedsprodukter, nyheder, guides og anbefalinger. På q.dk findes fremover også videoguides og endnu flere skønhedsartikler.

Vi taler med inspirerende kvinder og formidler opnåelige idealer. Q klæder kvinder på til et sundt selvværd og et liv uden dårlig samvittighed, for på Q ved vi, at hvis du tror folk er perfekte, er det bare fordi du ikke kender dem særlig godt.

Dorthe Kandi
Redaktionschef
IMG_0036

MÅLGRUPPE

Q henvender sig til alle kvinder med kurver i hele landet. Hun er bevidst om, at stil kommer i flere størrelser og interesserede sig for at se moderne og lækker ud. Hun vil guides i forhold til kropsformer og moden lige nu. Hun vil have tips til skønhedsprodukter og hvordan de skal bruges. Hun læser Q og følger Qs sociale medier, fordi hun vil inspireres og bekræftes i, at hun er skøn som hun er.


Kilder faktaboks: Facebook juni 2020 + Instagram juni 2020

Q

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM