SE og HØR

Velkommen til vores univers

SE og HØR er Danmarks suveræne sladderblad, der går til kanten i jagten på afslørende nyt om de kendte og de kongelige. Det er i SE og HØR, man får hele historien og de gode billeder. Med bladet følger også det bedste overblik over ugens tv-programmer. SE og HØR er Danmarks største ugeblad og et stærkt underholdningsunivers. seoghoer.dk er Danmarks stærke underholdningssite og henvender sig til alle de danskere, der vil have det hele med. På seoghoer.dk kan brugerne hver dag følge især de danske, men også de udenlandske stjerner, og vi går tæt på og leverer hele historien, hvad enten det er artikler, gallerier eller web-tv indslag.

Niels Pinborg
Chefredaktør
NielsPinborg-Chefredaktoer
MÅNEDLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE MIO. ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Målgruppen er mænd og kvinder i alle aldre, der elsker at følge med i den nyeste sladder, nye film og TV programmer. Læserne ser meget TV og bruger SE og HØR både til underholdning, men også som TV-guide. Bladet bruges derfor flere gange ugen igennem.

APP

”Mit SE og HØR” er en app der tilfører hele ugebladet et digitalt lag med uanede mængder af merindhold. Siderne kommer til live med billedgallerier, videoer, aktive links og interaktiv brugerinvolvering – blot ved et enkelt klik. Brugerne kan dermed følge deres yndlings kendisser, få push-beskeder når nyt indhold lægges op eller deltage i afstemninger og quizzer.


Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Dansk Online Index august 2020 + Facebook oktober 2020 + Instagram oktober 2020

Seoghoer-forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM