SØNDAG

Velkommen til vores univers

Ugebladet SØNDAG er for livsnydere – her findes den aktive og udadvendte kvinde ”midt i livet”. Det afspejles i den redaktionelle linje, der prioriterer emner som mode, skønhed og boligindretning meget højt. SØNDAGs læsere lægger vægt på de mere luksuriøse tilbud i tilværelsen – de er storforbrugere af alle kulturelle muligheder, og derfor indeholder SØNDAG i langt højere grad end alle andre ugeblade læsestof omkring nye eksotiske rejsemål, nye bøger, nye film og teaterstykker. Udover ugebladet SØNDAG, udkommer tillæggene SUND og SØNDAGs julemagasin.

søndag.dk indeholder inspiration i forhold til bl.a. selvudvikling, skønhed, karriere, motion og kost. Derudover er der artikler om rejser, kendte kvinder og masser af madopskrifter.

UGENTLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE (Femina)
MÅNEDLIGE MIO. SIDEVISNINGER (Femina)
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Målgruppen i SØNDAG og på søndag.dk er kvinder i alderen 40-60+. De kvinder, der læser SØNDAG er velstillede og har en god uddannelse. Deres rådighedsbeløb er stort. De har råd til mærkevaretøj, kosmetik, specialrejser, designermøbler samt et nyt køkken – de er kort sagt parate til at forbruge luksusprodukter til dem selv.

EVENTS

SØNDAG – Forkæl dig selv er som navnet siger en dag i forkælelsens tegn skræddersyet til SØNDAGs læsere. Læserne bliver inspireret, forkælet og ikke mindst hygger sig med deres veninder. Deltagerne er inddelt i hold på 30-40 personer og besøger workshops inden for temaerne hudpleje, hår, make-up, mode, smykker, bolig og mad, der alle afholdes af vores samarbejdspartnere.

SØNDAG og Ballroom Fitness tager det bedste fra både dans og fitness, og kombinerer de 2 ting. Det er instruktøren Elisabeth Dalsgaard, Thomas Evers og Anne Mette Rasmussen, som sammen med SØNDAG inviterer deltagerne på en underholdende dag.


Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark helår. 2019 + Dansk Online Index marts 2020 + Facebook marts 2020 + Instagram marts 2020

Søndag-forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM