SPIS BEDRE

Velkommen til vores univers

SPIS BEDRE henvender sig til alle, der gerne vil spise velsmagende mad derhjemme – både til hverdag og i weekenden, hvor der er bedre tid til at hygge sig med madlavningen i køkkenet. Opskrifterne i SPIS BEDRE er lettilgængelige, overskuelige og gennemprøvede, så man er sikret et godt resultat hver gang. Der gøres brug af sæsonens bedste råvarer, og læseren får masser af tips og inspiration til nye og spændende retter. SPIS BEDRE gør det nemt at lave god mad!

SPIS BEDREs site er et inspirerende og levende madunivers, hvor brugeren kan søge i tusindvis af opskrifter. Størstedelen af trafikken drives effektivt ind direkte fra Google-søgninger, og derudover kommer en stor del af trafikken ind fra SPIS BEDREs populære SoMe-kanaler. Sitet er baseret på helt ny teknologi og tilbyder unikke funktioner og innovative annonceformater.

Iben Rouw
Chefredaktør
Iben-chefredaktør
MÅNEDLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

SPIS BEDRE er et blad for alle, der kan lide at lave mad, og som gerne vil blive endnu bedre til det. Den typiske læser er en kvinde på 30-55 år. Hun lever et aktivt liv og er på udkig efter nemme opskrifter til hverdagsbrug. I weekenden nyder hun at bruge længere tid i køkkenet, så hun kan kræse for venner og familie og dyrke madlavning som en hobby. Hun interesserer sig for køkkengrej, køkkendesign, sundhed, fødevarer, vin og andre drikkevarer.

BLOG

Køkkenlykken.dk er SPIS BEDREs madblog, som drives af madskribent Camilla Biesbjerg Markussen. Stil og tone er lettilgængelig og nærværende, og Camilla deler hver uge ud af sine praktiske erfaringer i hverdagskøkkenet ved hjælp af smukke billeder og personlige tekster. Bloggen giver også et interessant indblik i Camillas arbejdsliv ”bag scenen”, da hun til daglig arbejder på SPIS BEDREs redaktion og i fotostudiet med at udvikle og style madopskrifter til den trykte udgivelse.

Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 1H. 2019 + Dansk Online Index august 2019 + Facebook september 2019 + Instagram september 2019

Spis Bedre

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM