SPIS BEDRE

Velkommen til vores univers

SPIS BEDRE henvender sig til alle, der gerne vil spise velsmagende mad derhjemme – både til hverdag og i weekenden, hvor der er bedre tid til at hygge sig med madlavningen i køkkenet. Opskrifterne i SPIS BEDRE er lettilgængelige, overskuelige og gennemprøvede, så man er sikret et godt resultat hver gang. Der gøres brug af sæsonens bedste råvarer, og læseren får masser af tips og inspiration til nye og spændende retter. SPIS BEDRE gør det nemt at lave god mad!

På SPIS BEDRES site kan læseren søge i den store opskriftdatabase og få forslag til forretter, hovedretter og desserter. Man kan også søge opskrifter frem ved at skrive en bestemt ingrediens i søgefeltet – fx ”kylling”. På sitet er der et link til køkkenlykken.dk, som er en personlig madblog skrevet af SPIS BEDRES faste madskribent Camilla Biesbjerg Markussen.

Iben Rouw
Chefredaktør
Iben-chefredaktør
LÆSERE
ONLINEBRUGERE
MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

SPIS BEDRE er et blad for alle, der kan lide at lave mad, og som gerne vil blive endnu bedre til det. Den typiske læser er en kvinde på 30-55 år. Hun lever et aktivt liv og er på udkig efter nemme opskrifter til hverdagsbrug. I weekenden nyder hun at bruge længere tid i køkkenet, så hun kan kræse for venner og familie og dyrke madlavning som en hobby. Hun interesserer sig for køkkengrej, køkkendesign, sundhed, fødevarer, vin og andre drikkevarer.

APP

‘HAPS! Mad to go’, er app’en hvor du finder masser af inspiration og tips til lækre og nemme madpakker, picnics og andre måltider, der skal med på farten. Appen er udviklet med udgangspunkt i et travlt familieliv, og derfor er den praktisk og nem at bruge. Appen er fuld af inspirerende billeder, lettilgængelige opskrifter, små videoer og gode råd. Samlet sørger den nye app for, at du aldrig løber tør for gode idéer til madpakken og andre måltider, der skal med på farten.


Kilder faktaboks: Dansk Online Index 2H. 2017 / Dansk Online Index december 2017 + Facebook januar 2018 – Instagram januar 2018

Spisbedre-forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM