Ude og Hjemme

Velkommen til vores univers

Ude og Hjemme er det moderne familieugeblad. Læsernes aldersfordeling viser, at Ude og Hjemme er børnefamiliernes og dermed de yngre kvinders foretrukne ugeblad. Ude og Hjemmes læsere er attraktive storforbrugere af alt fra modetøj til ugens tilbud.

Ude og Hjemme bringer vedkommende artikler om store og små begivenheder, der rammer følelserne og giver stof til eftertanke, samt mange brevkasser om børns velfærd, samlivsproblemer og sundhed. Opskrifter på god, nem og sund mad samt tip og idéer gør deres til at inspirere og lette læsernes travle hverdag. Ude og Hjemmes læsere sætter pris på de traditionelle familieværdier, men kombinerer dem samtidig med den moderne, unge families livsførelse.

udeoghjemme.dk er et site med fokus på hverdagsliv og ’rigtige mennesker’ på godt og ondt. Sitet er en selvstændig forlængelse af bladets univers med en kombination af artikler, opskrifter, konkurrencer og brevkasser fra bladet samt unikke aktuelle historier.

Kasper Bækgaard
Chefredaktør
Kasper B+ªkgaard 2 WEB1
LÆSERE
ONLINEBRUGERE
MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Ude og Hjemme og udeoghjemme.dk henvender sig primært til kvinder mellem 25 og 49 år. Læserne/brugerne bor typisk i provinsen og sætter familielivet meget højt. Når de læser Ude og Hjemme og udeoghjemme.dk, får de et velfortjent hvil i hverdagen. De hygger sig med de gode artikler, får gode råd om alt fra sundhed og slankekure til have og kæledyr og bliver inspireret af de mange opskrifter i bladet og på sitet.


Kilder faktaboks: Dansk Index Danmark 2H. 2018 + Dansk Online Index juli 2018 + Facebook juli 2018 + Instagram juli 2018

Udeoghjemme-forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM