VI UNGE

Velkommen til vores univers

Vi Unge er Danmarks største pigeunivers – og læsernes bedste veninde. Vi Unge gør det sjovere og lettere at være teenager. Vi giver læseren ro i maven og tro på sig selv – og vi gør hende klar til alle de nye oplevelser og første gange, der er i en teenagepiges liv.

Både i Vi Unge-bladet, på viunge.dk og på vores sociale medier skriver vi om alle de ting, som en teenagepige interesserer sig for. Alt lige fra mode, skønhed og værelse til forelskelse, veninder og bumser – og altid med respekt for det sted, vores læsere er i deres liv. I Vi Unges univers er ingen spørgsmål for dumme, pinlige eller små – vi tager altid læserens og hendes tanker seriøst! Præcis som en bedste veninde ville gøre …

Nikita Hoffmann Andersen
Chefredaktør
Portræt_Nikita Hoffmann Andersen
MÅNEDLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Hos Vi Unge kender vi teenagerne – og de kender os. Vi er med dem gennem hele deres teenageliv og alle deres første gange. Vi laver indhold om alt det, der er spændende, når man er pige og teenager: Kroppen, skønhed, shopping, kærester, mode, følelser og veninder, men også seriøse emner som valg af uddannelse, fremtid og samfundet. Og så har de rigtig mange spørgsmål til deres teenageliv, som vi hjælper dem med at svare på. Den nære dialog med målgruppen giver os et kvalificeret indblik i de unges liv, tanker, drømme og udfordringer – og i deres forbrug af medier og produkter.Vi Unge-læserne elsker Vi Unges univers og følger både med i Vi Unge-bladet, på viunge.dk og konfirmation.dk, vores sociale medier, hører podcasts og følger vores YouTube-kanal.

KONFIRMATION

Konfirmation er den største begivenhed i mange Vi Unge-læseres liv. Her kan du som annoncør være med på print i Vi Unge Konfirmation – et selvstændigt magasin, kun om konfirmation. Herudover har vi sitet konfirmation.dk, der henvender sig både til piger og drenge, så du også kan komme i kontakt med målgruppen på et dedikeret site, kun om konfirmation. Her kan du som annoncør være med i såvel integrerede native samarbejder som bannerannoncering.

PODCAST

Vi Unge udgiver podcasts med nogle af de bedste emner fra Vi Unge-universet – brevkasse, pinlige historier, noveller og godnathistorier. Alle podcasts er lavet og indtalt af redaktionen. I marts 2019 rundede podcasten 1 mio. lytninger! Her kan du også været med som annoncører – enten som sponsor på en podcast eller i et integreret samarbejde.

YOUTUBE-SERIE

Første Gang er Vi Unges fiktionsserie på YouTube. Der er produceret to sæsoner bestående af otte afsnit i hver. Serien handler om Sofie, der går på efterskole. Hun er bedste veninder med Alma, og så bliver hun ret forelsket i efterskolens nye fyr. Serien hedder ”Første gang”, fordi den handler om alle de første gange, man oplever som teenager – forelskelse, hjertesorg, menstruation og meget mere. Vi Unge arbejder p.t. på en ny fiktionsserie med arbejdstitlen Drømmemål, som er sat til at udkomme i starten af 2021.

Se “Første gang” HER

Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Dansk Online Index august 2020 + Facebook august 2020 + Instagram august 2020

VUH05

Vil du også være en del af Vi Unge?

FACEBOOK

INSTAGRAM