Velkommen til vores univers

Vi Unge hjælper de unge med at finde sig selv og deres plads i verden via daglig 1:1-dialog med følgerne og ved at invitere dem ind i et inkluderende og trygt fællesskab, der inspirerer, informerer og underholder. Vi hepper på morgendagens verdensborgere, så de tør stå op for præcis, hvem de er.

Både i Vi Unge-bladet, på viunge.dk og på vores sociale medier skriver vi om alle de ting, som en teenagepige interesserer sig for. Alt lige fra mode, skønhed og værelse til forelskelse, veninder og bumser – og altid med respekt for det sted, vores læsere er i deres liv. I Vi Unges univers er ingen spørgsmål for dumme, pinlige eller små – vi tager altid læserens og hendes tanker seriøst! Præcis som en bedste veninde ville gøre …

Nikita Hoffmann Andersen
Chefredaktør
Portræt_Nikita Hoffmann Andersen
MÅNEDLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Hos Vi Unge kender vi teenagerne – og de kender og stoler på os. Vi er med dem gennem hele deres teenageliv og alle deres første gange. Vi laver indhold om alt det, der er spændende, når man er pige og teenager: Kroppen, kærester, sex, følelser, veninder, mode, skønhed og shopping, men også seriøse emner som identitet, køn, bæredygtighed, klima, valg af uddannelse, fremtid og samfundsrelevante tematikker, som fylder i den offentlige debat.

Vi Unges læsere har mange spørgsmål til deres teenageliv, som vi hjælper dem med at svare på. Den unikke, nære dialog med målgruppen giver os et kvalificeret indblik i de unges liv, tanker, drømme og udfordringer – og i deres forbrug af medier og produkter. Vi Unge-læserne elsker Vi Unges univers og følger både med i Vi Unge-bladet, på viunge.dk og konfirmation.dk, Instagram samt vores andre sociale medier, hører podcasts og følger vores YouTube-kanal.

KONFIRMATION

Konfirmation er den største begivenhed i mange Vi Unge-læseres liv. Her kan du som annoncør være med på print i Vi Unge Konfirmation – et selvstændigt magasin, kun om konfirmation. Herudover har vi sitet konfirmation.dk, der henvender sig både til piger og drenge, så du også kan komme i kontakt med målgruppen på et dedikeret site, kun om konfirmation. Her kan du som annoncør være med i såvel integrerede native samarbejder som bannerannoncering.

PODCAST

Vi Unge laver og udgiver podcasts med nogle af de bedste emner fra Vi Unge-universet: Brevkasse, pinlige historier, noveller og godnathistorier. Senest lancerede vi lyttersuccessen ”Throwback”, hvor vi med en skiftende, kendt gæst snakker om alle teenagelivets første gange – både de hårde, de sjove og de lærerige. I marts 2019 rundede podcasten 1 mio. lytninger! Her kan du også været med som annoncør – enten som sponsor på en podcast eller i et integreret samarbejde.

INSTAGRAM

Instagram er et af de sociale medier, teenagemålgruppen i høj grad er til stede på, så det er Vi Unge selvfølgelig også. Også her deler vi dagligt indhold om alt det, der er spændende, når man er pige og teenager. I vores instagramfeed poster vi derfor for eksempel alt fra spændende, aktuelle nyheder, som målgruppen interesserer sig for, til æstetiske inspirationsbilleder. Vores nyhedsstof breder sig ud på en række forskellige emner, herunder blandt andet mode- og skønhedstips, kendisstof, nye film og tv-serier og musiknyheder. Vores IG-platform har også til formål at gøre målgruppen klogere. Derfor berører vi også emner som krop og sex, kønsidentitet, antiracisme, feminisme, klima og andre vigtige dagsordensættende emner.

I instagramstory driver vi trafik til vores artikler på viunge.dk via swipe up-funktionen, og i direct messages modtager vi hver dag spørgsmål fra vores følgere, som vi selvfølgelig tager os god tid til at svare på. På Instagram kan du som annoncør være med i form af skræddersyet native-indhold eller konkurrencer.

YOUTUBE-SERIE

Første Gang er Vi Unges fiktionsserie på YouTube. Der er produceret to sæsoner bestående af otte afsnit i hver. Serien handler om Sofie, der går på efterskole. Hun er bedste veninder med Alma, og så bliver hun ret forelsket i efterskolens nye fyr. Serien hedder ”Første gang”, fordi den handler om alle de første gange, man oplever som teenager – forelskelse, hjertesorg, menstruation og meget mere. Vi Unge arbejder p.t. på en ny fiktionsserie med arbejdstitlen Drømmemål, som er sat til at udkomme i starten af 2021.

Se “Første gang” HER

Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Dansk Online Index august 2020 + Facebook oktober 2020 + Instagram oktober 2020

Vil du også være en del af Vi Unge?

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM