VI UNGE

Velkommen til vores univers

Vi Unge er Danmarks største pigeunivers – og læsernes bedste veninde. Vi Unge gør det sjovere og lettere at være teenager. Vi giver læseren ro i maven og tro på sig selv – og vi gør hende klar til alle de nye oplevelser og første gange, der er i en teenagepiges liv.

Både i Vi Unge-bladet, på viunge.dk og på vores sociale medier skriver vi om alle de ting, som en teenagepige interesserer sig for. Alt lige fra mode, skønhed og værelse til forelskelse, veninder og bumser – og altid med respekt for det sted, vores læsere er i deres liv. I Vi Unges univers er ingen spørgsmål for dumme, pinlige eller små – vi tager altid læserens og hendes tanker seriøst! Præcis som en bedste veninde ville gøre …

Julie Lund Rosenfeldt Isen
Chefredaktør
Juliemikkelsen-chefredaktør
MÅNEDLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Vi Unges læsere er piger i alderen 12-17 år. De interesserer sig for alt det, der er spændende, når man er teenager: Mode, skønhed, shopping, kærester, følelser og veninder, men også seriøse emner som valg af uddannelse, fremtid og samfundet. Og så har de rigtig mange spørgsmål til deres teenageliv, som vi hjælper dem med at svare på. Vi Unge-læserne elsker Vi Unges univers og følger både med i Vi Unge-bladet, på viunge.dk og på vores sociale medier.

KONFIRMATION

Konfirmation er den største begivenhed i mange Vi Unge-læseres liv. Her kan du som annoncør være med på print i Vi Unge Konfirmation – et selvstændigt magasin, kun om konfirmation. Herudover har vi sitet konfirmation.dk, der henvender sig både til piger og drenge, så du også kan komme i kontakt med målgruppen på et dedikeret site, kun om konfirmation. Her kan du som annoncør være med i såvel integrerede native samarbejder som bannerannoncering.

PODCAST

Vi Unge har siden juni 2017 produceret podcasts om de emner, der optager målgruppen meget – kærlighed, veninder, pinlige historier og meget mere. Her kan du også været med som annoncører – enten som sponsor på en podcast eller i et integreret samarbejde.

YOUTUBE-SERIE

Den 10. august 2018 får helt nye afsnit af Vi Unges fiktionsserie på YouTube premiere. Sidste år producerede Vi Unge to pilotafsnit af serien ”Første gang”, og nu kommer der otte mere i løbet af sensommeren og efteråret, så det i alt bliver en sæson på ti afsnit. Serien handler om Sofie, der går på efterskole. Hun er bedste veninder med Alma, og så bliver hun ret forelsket i efterskolens nye fyr. Serien hedder ”Første gang”, fordi den handler om alle de første gange, man oplever som teenager – forelskelse, hjertesorg, menstruation og meget mere.

Se “Første gang” HER

EVENT

Vi Unge SommerCamp er en meningsfuld uge i sommerferien. Her kan der bl.a. være undervisning i yoga, sang, sundhed, skønhed, hår, mode, blogging og meget, meget mere.


Source fact box: Gallup Indeks Danmark 2+3kvt. 2018 + Dansk Online Index  February 2019 + Facebook March 2019 + Instagram March 2019

VUH05

Vil du også være en del af Vi Unge?

FACEBOOK

INSTAGRAM