VI UNGE

Velkommen til vores univers

Vi Unge er Danmarks største pigeunivers – og læsernes bedste veninde. Vi Unge gør det sjovere og lettere at være teenager. Vi giver læseren ro i maven og tro på sig selv – og vi gør hende klar til alle de nye oplevelser og første gange, der er i en teenagepiges liv.

Både i Vi Unge-bladet, på viunge.dk og på vores sociale medier skriver vi om alle de ting, som en teenagepige interesserer sig for. Alt lige fra mode, skønhed og værelse til forelskelse, veninder og bumser – og altid med respekt for det sted, vores læsere er i deres liv. I Vi Unges univers er ingen spørgsmål for dumme, pinlige eller små – vi tager altid læserens og hendes tanker seriøst! Præcis som en bedste veninde ville gøre …

Julie Lund Mikkelsen
Chefredaktør
Juliemikkelsen-chefredaktør
LÆSERE
ONLINEBRUGERE
MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Vi Unges læsere er piger i alderen 12-17 år. De interesserer sig for alt det, der er spændende, når man er teenager: Mode, skønhed, shopping, kærester, følelser og veninder, men også seriøse emner som valg af uddannelse, fremtid og samfundet. Og så har de rigtig mange spørgsmål til deres teenageliv, som vi hjælper dem med at svare på. Vi Unge-læserne elsker Vi Unges univers og følger både med i Vi Unge-bladet, på viunge.dk og på vores sociale medier.

KONFIRMATION

Konfirmation er den største begivenhed i mange Vi Unge læseres liv. Her kan du som annoncør være med på print i Vi Unge Konfirmation – et selvstændigt magasin, kun om konfirmation. Herudover lancerer vi d. 2. oktober sitet konfirmation.dk, så du også kan komme i kontakt med målgruppen på et dedikeret site, kun om konfirmation. Her kan du som annoncør være med i såvel integrerede native samarbejder som bannerannoncering.

RADIO OG PODCAST

Vi Unge har også sin helt egen radiokanal, under Radioplay. Her spiller vi alle de hits, som de unge piger elsker. Herudover producerer vi vores egne podcasts om emner, der optager målgruppen meget – kærlighed, veninder, pinlige historier og meget mere.

YOUTUBE SERIE

D. 8. september løfter Vi Unge sløret for en helt ny satsning, nemlig serien “Den første gang”, der kan ses på Vi Unges YouTube. Serien handler om Sofie, der går på efterskole. Hun er kæreste med Mads, og så er hun meget sammen med sin BFF, Alma, og de to andre piger Clara og Lærke. Og så er der jo også lige ham der den nye fyr, Sebastian. Serien hedder ”Første gang”, fordi den netop handler om nogle af de første gange, man oplever, når man er teenager – forelskelse, hjertesorg, de bedste veninder og meget mere.

Se “Den første gang” HER

EVENT

Vi Unge SommerCamp er en meningsfuld uge i sommerferien. Her kan der bl.a. være undervisning i yoga, sang, sundhed, skønhed, hår, mode, blogging og meget, meget mere.


Kilder faktaboks: Dansk Online Index 2H. 2017 + Dansk Online Index april 2018 + Facebook april 2018 + Instagram april 2018

Viunge-forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM