SKY IS THE LIMIT

Skræddersy din egen event i samarbejde med Aller Event

Aller Event er altid klar til at udvikle det helt rigtige event for dit brand. Vores forretningsudviklere er klar til at brainstorme på muligheder, og når disse er afdækket, vil vores dygtige projektledere sikre en professionel og ambitiøs eksekvering.

Eventen bakkes op af det ugeblad eller magasin, der bedst matcher dit brand og din målgruppe. Du har dermed mulighed for at opnå eksponering på tværs af print, online og event.

ELLE x Adidas Social Run er et eksempel på en skræddersyet event, der er udviklet eksklusivt til og i samarbejde med et enkelt brand. ELLE x Adidas Social Runer det første nordiske ELLE-løb på tværs af landegrænserne; Danmark, Sverige og Norge.

Forløbet strækker sig fra marts–oktober 2016 og inkluderer både træningssessions med håndplukkede ambassadører, eksklusiv løbeevent for 100 løbeglade læsere og som slutspurt et stort betalingsløb for estimeret 2000 deltagere. Hele forløbet er blevet dækket på alle ELLEs sociale kanaler samt web.

Mulighederne inden for skræddersyede events er uendelige. Kontakt Aller Event med din idé eller book en brainstorm med afdelingens udviklere.

Adidas x ELLE

ELLE x Adidas Social Run 2016

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS