Aller Media vinder tre priser ved Native Advertising Awards 2018

Native Advertising Awards hylder hvert år de bedste internationale native advertising kampagner på verdensplan, og priserne blev uddelt ved den store 3-dages native konference, Native Days. Og igen i år kunne Aller Media rejse hjem med både guld og sølv-priser.

Ved Native Advertising Awards 2018 i Berlin tirsdag den 6 november 2018, vandt Aller Media guld i kategorien ”Best Use of Instagram” med den inspirerende sommerkampagne ”Fiat x ELLE Summer Road Trip”, og to sølvmedaljer i kategorierne ”Best Use of Facebook” og ”Best use of Native Advertising on a Small Budget” for den engagerende kampagne ”Dark Circles Under The Eyes”.

Guld i kategorien Best Use of Instagram

”Best Use of Instagram”-prisen gives til den kampagne, der formår at ramme målgruppen med så relevant, kreativt, visuelt og engagerende indhold, at Instagram-følgerne føler sig oprigtigt inspireret.

En inspirerende bilkampagne, der ville skabe efterspørgsel på bilerne ved at engagere unge kvinder.

”Fiat x ELLE Summer Road Trip”-kampagnen havde til formål at engagere en ung, stilbevidst og urban målgruppe, og derved skabe efterspørgsel på bilerne. For at engagere netop denne målgruppe, teamede Fiat op med ELLE. Sammen inviterede de ELLEs målgruppe med på en virtuel sommer road trip, som blev eksekveret på ELLEs Instagram og støttet med digitale rejseguides på ELLE.dk, Facebook-posts og en konkurrence.

Med kampagnen skabte ELLE og Fiat smukt og stemningsfyldt indhold, 100% i tråd med målgruppen og kanalens præmisser. Kampagnens 86 posts gav et samlet reach på 2.502.602 og 72.537 likes, hvilket var 181% over målsætningen. Bedst af alt var der intet budget bag opslagene – og alt engagement var derfor organisk.

Om kampagnen og prisen siger Jonas Lichtenberg, Marketing Manager for Fiat:

– Hos Fiat søger vi kontinuerligt den bedste og bredeste platform til vores budskaber, og samarbejdet med ELLE bekræftede, at den yngre målgruppe engagerer sig i indhold, de finder værdifuldt. Den livstilorienterede Fiat 500 cabriolet og bilens italienske ophav blev associeret med lange sommeraftener, lækre hoteller og en fashion-forward ferie, og jeg er overbevist om, at vi ramte plet med et målrettet budskab.

– Jeg er også sikker på, at de unge kvinder drømte videre om deres egen get-away tur i en rød Fiat 500 længe efter kampagnen sluttede, siger han.

Anja Petersen, Client Service Director ved Starcom Denmark, støtter op:

– Da vi fik præsenteret ideen af ELLE, så vi et godt match med Fiat. Vi har været rigtig glade for samarbejdet og ikke mindst resultatet.

Charlotte Juhl, Client Service Director for ELLE, er også stolt over den prisbelønnede kampagne:

– På ELLE er vi særligt stolte af kampagnen, der inviterede vores kernelæsere på en månedslang sommer roadtrip rundt i Danmark, siger hun og fortsætter:

– I kampagneperioden fik vores læsere en ægte følelse af at være på en solrig rejse med ELLE – en rejse, som bød på de bedste hoteller og de fineste sommerlige oplevelser. At vinde prisen for denne kategori beviser, at det i høj grad er muligt at skabe succesfuldt indhold med et enkelt budskab på en enkelt kanal.

Læs alt om kampagnen her: www.allermediesalg.dk/cases/fiat

Sølv for Best Use of Facebook og Best Use of Native Advertising on a Small Budget

”Best Use of Facebook”-prisen gives til den kampagne, der på Facebook har opnået gode resultater med engagerende indhold, der formår at nyttiggøre de funktioner, SoMe-kanalen tilbyder.

”Best Use of Native Advertising on a Small Budget”-prisen gives til den kampagne, der er i stand til at skabe enestående resultater på et mindre budget.

Kampagnen, der på et lille budget formåede at ændre holdningerne blandt mange. 
”Dark Circles Under The Eyes”- kampagnen, med det traditionelle formål at markedsføre nye skønhedsprodukter og derfor demonstrere produkternes effekt i en unik kombination, ændrede sig markant efter kampagnen først gik live.

Kampagnens formål var at skabe kendskab til skønhedsprodukterne fra Nilens Jord. Kampagnens omdrejningspunkt blev derfor, at enhver kvinde med den rigtige kombination af hudpleje og makeup, kan fjerne sine mørke rande under øjnene.

Det blev kommunikeret og eksemplificeret gennem en Facebook-video. Men valget af filmens model blev øjeblikkeligt mødt med kritik fra feminas Facebook-følgere, der mente, at modellen absolut ikke havde mørke rande under øjnene. Femina og Nilens Jord besluttede at gå i dialog med de kritiske følgere og tre af de mest kritiske blev derfor inviteret ind i et studie med en professionel makeupartist fra Nilens Jord, og alle kvinder oplevede, at produkterne faktisk virkede. Udfaldet blev endnu en video, som også blev publiceret på Facebook.

Resultaterne af denne uventede situation var imponerende. Kendskabsgraden til makeupprodukterne iblandt feminas læsere steg 16%, og kendskabsgraden til hudplejeprodukterne steg ligeledes med 21%. Vigtigst af alt formåede femina og Nilens Jord at demonstrere, at de lyttede og tog målgruppens kritik alvorligt.

Om kampagnen siger Morten Weihe Olsen, CEO for Nilens Jord:

– Hos Nilens Jord ønsker vi, at den kvalitetsbevidste danske kvinde forstår, at Nilens Jord producerer ægte produkter til ægte kvinder, og dette formål ligger til grund for alt, hvad vi gør. Derfor er jeg begejstret over, at kampagnen nu har vundet sølv i begge kategorier, vi var nomineret i, siger han og fortsætter:

– Budskabet og tanken bag Nilens Jords produkter, der alle helt kompromisløst er fri for parfume, æteriske olier og parabener, stod skarpt og vores passion for vores produkter skinnede klart igennem. Vi er derfor stolte, men ikke overraskede over, at Aller får denne pris.

Ann Laybuorn, Senior Business Development Manager i Aller Media, er også glad for kampagnens resultat:

– Samarbejde og tillid er nøgleordene, når man udarbejder en god og værdifuld kampagne. Sammen med Nilens Jord lavede vi en kampagne, hvor det lykkes at tænke kreativt på kanalens præmisser, således at begge parter opnåede gode resultater – blandt andet troværdighed og glade kvinder. Lige præcis derfor er vi meget stolte over at have vundet denne award.

Læs alt om kampagnen her: www.allermediesalg.dk/cases/nilensjord

Om Native Advertising Awards

Native Advertising Awards hylder de bedste native advertising løsninger i verden og blev uddelt for første gang i 2016. De nominerede kampagner er bedømt af en international jury, der tæller erfarne native advertising professionals som Jesper Laursen, Founder and CEO of the Native Advertising Institute, Melanie Deziel, Speaker and Founder of the Overlap League, Nina Noergaard Jacobsen, CEO & Founder at Biites, Tim Cain, Founder of Digital First Media og Stephanie Losee, Head of Content at Visa.

Se hele juryen her: www.nativeadvertisinginstitute.com/awards

Se alle vindere her: www.nativeadvertisinginstitute.com/awards/2018-winners

Aller Media vinder to gange sølv ved Native Advertising Awards 2017

Ved Native Advertising Awards 2017 i Berlin i dag, torsdag den 9. november, vandt Aller Media to sølv awards i kategorierne ”Best Use of Facebook”, for den engagerende kampagne ”Du er smuk som du er”, og i ”Best Integrated Program”,  for den nytænkende lanceringskampagne for Triaction by Triumph. Native Advertising Awards hylder de bedste native advertising kampagner på verdensplan og blev uddelt ved en stor konference i Berlin i dag.  

”Best Use of Facebook” prisen gives den kampagne, der var så kreativ, så innovativ og så engagerende, at den begejstrede Facebook-fans og genererede virkelig gode resultater.

Om kampagnen siger Anton Holm-Larsson, Nordic Senior Product Manager for Garnier:

“The Garnier Pure Active and Aller Vi-Unge collaboration was born from the insight that roughly 76% of Danish teenagers express that they would like to change something about themselves. Together with Vi Unge we set out to reduce that number and to boost the confidence of Danish teenagers. By sharing targeted advertorials on how to fight skin imperfections as well as digital content serving as confidence boosters for the young target group, we hoped to have a positive impact on teenager confidence. We are very pleased with the results of the campaign and feel proud to have been awarded at the Native Advertising Awards 2017, for this important campaign message.”

Hos Maxus er der stor begejstring over awarden:

“Garnier ‘Du er smuk som du er’ handler om at tage medansvar for den måde vi arbejder med brands og markedsfører os til unge på. Samtidig er det en anden måde at skabe indhold der faktisk har værdi for målgruppen og skaber dialog og engagement. Fokuseringen på content, purpose og partnerskaber ligger helt centralt for den måde vi gerne vil tænke medie og marketing på i Maxus (og Wavemaker) og casen har været et sandt hjertebarn for teamet.” – Kristian Bæk-Mikkelsen, CEO Maxus A/S og Wavemaker

Teamet bag kampagnen i Aller Media (Betina Kjeldahl, Lene Skov og Maibritt Holm), er også stolte af kampagnen:

”Rigtig mange unge piger kæmper med dårligt selvværd og selvopfattelse. Med ”Du er smuk som du er” kampagnen fik vi sammen med Garnier og Vi Unge sat selvværd på agendaen og fik engageret pigerne i at dele et positivt budskab via Facebook. Derfor er vi rigtig stolte af kampagnen og af at blive anerkendt med en sølv award ved Native Advertising Awards.”

En engagerende kampagne, der differentierede Garnier i et konkurrencepræget marked
”Du er smuk som du er” kampagnen satte et vigtigt emne på agendaen for unge piger, nemlig selvværd. Samtidig differentierede den Garnier i et meget konkurrencepræget marked.

Kernen i “Du er smuk som du er” kampagnen var en video med Vi Unge-læsere, der fortæller deres veninde, hvorfor hun er fantastisk og smuk. Videoen blev eksponeret på Vi Unges Facebookside og på Garniers Facebookside. Samtidig kørte der annonceartikler på viunge.dk og Vi Unges Facebook-side, hvor piger fik tips om, hvordan de kan styrke deres selvtillid.

“Du er smuk som du er” kampagnen blev modtaget rigtig godt af Vi Unges følgere. Kampagnen klarede sig flot og nåede over 225.000 danske kvinder i alderen 13-20 år, svarende til ca. 80% af målgruppen i Danmark (ud af en samlet befolkningsgruppe på 295.000 – Gallup Indeks DK). Med 4.183 reaktioner, 4.333 kommentarer og 379 delinger skabte kampagnen et langt større engagement end forventet.

Se hele kampagnen her: www.allermediesalg.dk/cases/garnier-x-vi-unge/

 

”Best Integrated Program” prisen gives den kampagne, der har integreret flere kanaler i sit native advertising mix og derved opnået gode resultater.

Om awarden og samarbejdet siger Brand Marketing Manager i Triumph, Line Mathilde Bjerring:

”Vi er meget stolte af kampagnen og over at modtage en Native Advertising Award for vores lanceringskampagne for Triaction by Triumph. Formålet med kampagnen var at lancere vores Triaction by Triumph sports-bh-serie. Det var derfor vigtigt for os at aktivere brandet og gøre opmærksom på, at Triumph rent faktisk også tilbyder sports-bh’er. Derfor var kombinationen af native advertising og events den helt rette løsning for os, da det gav os rig mulighed for at gøre opmærksom på produktet, få det testet og samtidig være helt ude hos forbrugerne til vores events.”

Teamet bag kampagnen hos Aller Media (Helle Palsbo, Tina Wulff, Philip Johnsen, Betina Kjeldahl og Maibritt Holm), er også stolte af awarden:

”Vi er meget stolte over dette unikke partnerskab, som har udviklet sig gennem flere år. Awarden er et tydeligt bevis på hvor meget man kan opnå ved et langvarigt samarbejde, hvor man kender hinandens styrker og derved opnår stor effekt. Elementerne i partnerskabet er udviklet i tæt samarbejde mellem femina og Triumph, og al content og events er skræddersyet til femina og Triumphs målgruppe med fokus på at skabe brandlove.”

En lanceringskampagne, der skaber brand engagement, trials og ikke mindst salg
Med lanceringskampagnen for sports-bh’en Triaction by Triumph har Triumph engageret sportsinteresserede kvinder, øget trials og salg gennem et native advertising mix bestående af video, advertorials og events.

Kampagnen blev afviklet i feminas univers, hvor man skabte relevant content ved at iværksætte to større aktiviteter: Den ene var et 10-ugers trænings- og sundhedsprogram, som tre heldige femina-læsere vandt i en konkurrence. Den anden var Triaction x femina Social Run, et  eksklusivt løb på 5 km (100 deltagere i København og 100 i Aarhus) for femina-læsere, bloggere og influencers med fokus på den sociale oplevelse snarere end at løbe på tid. Alle deltagere fik en sports-bh fra Triaction, så de kunne opleve den gode støtte, som bh’en giver. Det gav et stort engagement i Triaction-brandet og øgede ”Word of Mouth”- effekten af kampagnen.

Som den store finale blev Triumphs sponsorat af feminas Kvindeløb aktiveret. Her var Triumph-skilte på løberuten, eksponering af logo på løbernes startnumre og ved start- og målportalerne samt med en stor Triumph-stand med hele Triaction kollektionen og mulighed for fitting af Triumphs erfarne medarbejdere.

Sponsoratet opnåede imponerede resultater målt på reach, involvering og salg. Tilsammen skabte aktiviteterne et højt engagement i Triaction-brandet og øgede kendskabet.

Se hele kampagnen her: www.allermediesalg.dk/cases/triaction-x-femina/

 

Om Native Advertising Awards:
Native Advertising Awards hylder de bedste native advertising løsninger i verden og blev uddelt for første gang i 2016. De nominerede kampagner er bedømt af en international jury, der tæller erfarne native advertising professionals som Stephanie Losee, Head of Content at Visa, Chad Pollitt, VP of Audience and Partner at Native Advertising Institute, Rebecca Lieb, Leading Industry Analyst on Native Advertising, Jason A Miller, Global Content Marketing Leader at LinkedIn, Dominik Grau, Chief Innovation Officer at Ebner Media Group. Se hele juryen her: www.nativeadvertisinginstitute.com/native-advertising-awards-2017/

Se alle vindere ved Native Advertising Awards 2017 her: www.nativeadvertisinginstitute.com/native-advertising-awards-winners-2017/

 

Kom med i YouTube serien “Den første gang”

Vi Unges YouTube serie ”Den første gang” – sådan kan du være med!
Vi Unges nye satsning, YouTube serien ”Den første gang” har fået en fantastisk modtagelse af de unge fans, med 174.000 visninger af første afsnit og 120.000 visninger af andet afsnit. De unge seere elsker serien, kommenterer flittigt på alt indhold og efterspørger nye afsnit. At de udover handlingen også har spurgt ind til, hvor man kan købe skuespillernes tøj, beviser blot, at Vi Unge har ramt den unge målgruppe helt præcist.

I produktionen af de næste otte afsnit, byder vi nu kommercielle partnere ind – og her kan du være med. Vi tilbyder som udgangspunkt ikke standard sponsorpakker, men kommercielle partnerskaber, hvor vi sammen skræddersyr medie- og kanal mixet på SoMe, event, print og web så det matcher dine forretningsmålsætinger ønsker og kommunikationsmål. Kommercielle partnere vil have mulighed for indflydelse på fremtidige afsnits temaer og fokus – en unik mulighed for at iscenesættelse overfor den attraktive unge målgruppe.

Målgruppen for ”Den første gang”
Målgruppen for YouTube serien er Vi Unges læsere, piger 12-17 år. Vi Unge er et lovebrand for målgruppen  – de ser brandet som deres veninde og hver uge er redaktionen i direkte dialog med unge piger, der skriver til dem. Målgruppen er købestærk og har i gennemsnit 1.711 kr. til eget forbrug hver måned. Hertil kommer, at forældre til børn i alderen 12-17 år herudover bruger 699 kr. på tøj og sko til deres børn om måneden. Vores nye, omfattende analyse af teenageres livsstil og forbrug, All about Teens, viser, at teenagepiger elsker at shoppe og bruger flest penge på tøj, skønhedsprodukter og mad/snacks/cafébesøg og convenience food. Alt dette kombineret med, at målgruppen nævner, at YouTube er deres andenstørste inspirationskilde, giver en unik mulighed for at være til stede overfor målgruppen i deres univers.

Kontakt Client Service Director Trine Lundahl på 31 19 11 86 eller [email protected] for at høre mere om partnerskab på ”Den første gang”.

Konfirmation 2018 – du er inviteret!

Konfirmation er den største begivenhed i en teenagers liv, og familier investerer mere end nogensinde i at gøre det til en uforglemmelig dag. Med et nyt online univers åbner vi d. 2. oktober dørene til festen for dig og gør det nemt for dig at holde salgstalen. Vil du i kontakt med en købestærk, attraktiv og engageret målgruppe?

Derfor skal du med til festen

Konfirmationer boomer! Festerne bliver større, gavebordet bugner, og forberedelserne står på i mere end et halvt år. Du og dit brand skal med på ønskelisten for at få del i de store gave- og festbudgetter.

Det kan vi tilbyde dig

  • Danmarks største online univers om konfirmation – konfirmation.dk
  • Adgang til en købestærk, attraktiv og engageret målgruppe
  • Massiv satsning båret af det stærkeste teen-brand: Vi Unge
  • Troværdighed, gennemslagskraft og masser af trafik til sitet
  • Stor fleksibilitet omkring indhold, native advertising mv.

Det gør vi for salget

Vi driver trafik til konfirmationsuniverset via massiv markedsføring og – ikke mindst – fra Vi Unge. Vi skaber et univers, der ikke alene rammer pigerne, men også drengene og de unges forældre. Vi gør konfirmation.dk til hovedvejen for alle de brands, der vil have del i festen.

Værd at vide om konfirmation

  • Hvert år bliver over 48.000 unge konfirmeret
  • Forældre bruger i gennemsnit 30.000 kr. på festen
  • De unge får gaver for op imod 20.000 kr.

Det nye online konfirmationsunivers står ikke alene. Igen i år udgiver vi også det selvstændige magasin Vi Unge TeenLife Konfirmation, d. 2. november, i et oplag på 14.000 stk.

 

 

 

Kom på menuen hos den unge målgruppe

Som noget nyt har Vi Unge introduceret madvideoer, der bliver delt på magasinets sociale medier. Madvideoerne inviterer den unge målgruppe ind i et snack-univers, og guider dem igennem lette opskrifter ved hjælp af videoer på 60 sekunders varighed. Og det giver mange muligheder for dig som annoncør.

Undersøgelser viser, at de danske unge i stigende grad interesserer sig for madlavning og –opskrifter. Og derfor hitter madlavningsvideoer mere end nogensinde før på de sociale medier.

De mest populære videoer har ramt store dele af den unge målgruppe på Facebook, og har genereret megen interaktion. Mere specifikt har de to mest populære videoer haft en reach på henholdsvis 230.000 og 188.000, et samlet antal videovisninger på 170.000 og 3.000 opslagsinteraktioner i alt.

Vi Unges madvideoer giver dig som annoncør muligheden for at være med til at skabe content, som den unge målgruppe elsker, og være en del af et univers, som de unge finder interessant. Derudover vil du få muligheden for at præge de unges madvaner og nå ud til dem på et medie, hvor de bruger en stor del af deres tid.

 

Aller Agenda

I marts går Aller Media i luften med et nyt redaktionelt koncept: Aller Agenda. På baggrund af vores omfattende kvindestudie, har vi fundet fem temaer, der optager de danske kvinder særlig meget. Fem temaer, der fylder i deres hverdag og i samtaler med veninder og familie.

På tværs af vores medier vil vi gerne starte en samtale med de danske kvinder om netop disse temaer, og her kan du som annoncør være med. Vi tager hvert tema under kærlig behandling på print, digital og SoMe, på tværs af vores medier. Vi når på den måde op mod 70% af de danske kvinder og kan sætte en agenda i samfundet, når så mange kvinder taler om det samme emne. Som annoncør får du derfor en unik mulighed for at lægge dig op ad et tema, der har kvindernes opmærksomhed og selv starte samtaler, der bakker op om dine kommunikationsmål.

Se alle agendaer i 2017 her.

Aller Media lancerer nyt magasin til mænd

Dossier er navnet på Danmarks nye mandemagasin, som udkommer første gang til efteråret. Det nye Aller-magasin bliver en del af ELLE-universet og får tidligere chefredaktør på Euroman, Kasper Steenbach, og tidligere moderedaktør på Cover Man, Mads Emil Grove Møller, i spidsen.

Continue Reading

Har du tænkt på mad i dag?

Det har vores læsere helt sikkert, for madområdet er i en rivende udvikling, og efterspørgslen efter madinspiration stiger stødt. Hos Aller Media er vi specialister i at servere de bedste madtrends og opskrifter. Layoutet er så lækkert, at tænderne løber i vand, og vejen til køkkenet bliver kortere.

Continue Reading

Aller Media hopper i cykelsadlen i kampen mod kræft

Cykelmagasinet, CyclingPlanet, vil sammen med Kræftens Bekæmpelse få danskerne til at træde ekstra meget i pedalerne for at gøre en forskel i kampen mod kræft. TRÆDTIL DANMARK hedder det, og det er, hvad parterne håber, danskerne vil gøre.

Continue Reading