ANTIK & AUKTION

Velkommen til vores univers

Magasinet Antik&Auktion er for alle, som er særligt interesserede i antikviteter, kunst og design. Det er samleres foretrukne printmedie og det uundværlige og eneste brancheblad for antikvitetshandlere. Antik & Auktion er troværdigt om priser, seriøst som opslagsværk, toneangivende om tendenser og inspirerende og ikke mindst underholdende for alle læsere. Antik & Auktion er fyldt med seriøse baggrundsartikler om stilarter og prisniveauer og med tips om loppemarkeder, antikmesser og antikshopping i ind- og udland.

antikogauktion.dk supplerer magasinet med indhold om antikviteter, auktioner, retro- og vintagefund, møbelklassikere og kunst. Det er også på antikogauktion.dk man finder tips til loppemarkeder i hele landet, gallerier med design og kunst  og inspiration til, hvordan man bor med antikviteter.

Susanne Jørgensen
Redaktionschef
Susannejørgensen-chefredaktør-antik-&-auktion
MÅNEDLIGE LÆSERE
INSTAGRAM FOLLOWERS

MÅLGRUPPE

Antik & Auktion læses primært af mænd og kvinder 40+, der har stor interesse for antikviteter, kunst og indretning. Kernelæserne er trofaste abonnenter, der selv har indrettet deres hjem med antikviteter og klassiske arkitekttegnede møbler, og som ofte går på museer eller kunstudstillinger og selv samler på f.eks. sølv eller glas. Herudover har Antik & Auktion også en gruppe yngre læsere, der køber møbler og tilbehør på loppemarkeder og indretter deres hjem i retro-stil.


Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Instagram oktober 2020

Antik og auktion

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK