BILLED-BLADET

Velkommen til vores univers

BILLED-BLADET er Danmarks royale ugeblad og følger de kongelige i tykt og tyndt. BILLED-BLADET er eksperter på området, som dækkes i ord og billeder på en positiv, troværdig, loyal og underholdende måde. Ud over det kongelige stof bydes der på dækning af populære tv-programmer som Vild med dans, X-Factor og BILLED-BLADET er med på den røde løber, når stjernerne går til premierer, cocktailparties og gallafester – eller når alle sejl er sat til ved romantiske celebrity bryllupper. Et af BILLED-BLADETs varemærker er ”Ugens Kjole”, som vi kårer året rundt.

På billed-bladet.dk findes ligesom i bladet en enestående blanding af troværdige nyheder om de kendte og de kongelige, hvor størstedelen er nyheder om danske kendte og kongelige, hvilket er helt unikt.

Annemette Krakau
Chefredaktør
Annemette-Chefredaktør-billed-bladet
UGENTLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE MIO. SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

BILLED–BLADETs læsere er primært kvinder 40+ år og billed-bladet.dk henvender sig til kvinder på 15-55 år. Læserne elsker at følge de kendte og kongelige i tykt og tyndt, se flotte kjoler og drømme sig væk.

EVENT

BILLED-BLADETs Guldfest er et brag af en fest, hvor alle de kendte i TV branchen hyldes og uddeles BILLED-BLADETs TV-GULD. På aftenen vil der være rød løber fotosession og velkomst champagne. Derefter finder aftenens middag, underholdning og prisuddeling sted.


Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Dansk Online Index august 2020 + Facebook oktober 2020 + Instagram oktober 2020

Forside-billed-bladet

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM