ELLE Decoration

Velkommen til vores univers

ELLE Decoration er et førende high end magasin inden for boligindretning, design og interiør. I magasinet finder du unikke boligreportager, trendrapporter fra både den internationale og den danske designscene og interviews med arkitekter, kunstnere og designere. Du kan møde tidens kreative og æstetiske frontløbere, når de fortæller om, hvordan de bruger og indretter deres hjem, og så du får i hvert nummer håndplukket inspiration til at skabe stemningsfulde rammer.

Redaktionelle nøgleord: Indretning, interiør, design, kunst, mode, kvinder, rejser, bæredygtighed, stil.

ELLE Decoration udkommer seks gange om året – alene eller i sampak med ELLE – og med en salgsperiode på to måneder pr. magasin. Du kan desuden følge universet på @elledecorationdk

Psst … ELLE Decoration har sine rødder i det franske og udkommer i 25 lande. Brandet har 8,5 millio­ner læsere på verdensplan – og har siden 2012 været en vigtig spiller også på det danske boligmagasinmarked.

Cecilie Ingdal
Chefredaktør
Cecilieingdal-chefredaktør
MÅNEDLIGE LÆSERE (ELLE)
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

ELLE Decorations kernelæser er en mode- og stilbevidst kvinde med lyst til at kræse for det sted, hun bor. Hun søger unik og troværdig bo­liginspiration og indretter sig smukt og person­ligt, er typisk bosat i en større dansk by og be­tragter verdens metropoler som sin legeplads. Hun er indretningsentu­siast med en stærk sans for æstetik, stilhistorie og mode.


Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Facebook oktober 2020 + Instagram oktober 2020

ELLEDecoration-forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM