ELLE

Velkommen til ELLE-universet

Med ELLE får du serveret mode fra såvel den internationale som den danske modescene, du får alt om tidens toneangivende designere, fotoreportager af nogle af Skandinaviens dygtigste modefotografer og masser af uundværligt skønhedsstof. ELLE prioriterer moden fra en dansk synsvinkel, men supplerer med alt det bedste, som ELLE internationalt kan tilbyde. ELLE giver dig også masser af tankevækkende og inspirerende læsestof og interviews med store personligheder og it-girls fra modens og kunstens verden – naturligvis skrevet af Danmarks dygtigste livsstilsjournalister.

På ELLE.dk kan du få dit daglige modefix med miks af dansk og international mode, skønhedsguides og interviews med interessante personligheder fra ind- og udland. Det hele håndplukket specielt til brugerne og sitet opdateres mange gange dagligt for at sikre, at ELLE altid er først med det nyeste. Det samme gælder ELLEs Instagramprofil som med mere end 130.000 følgere holder vores fans opdateret på modeverdenen og alt det i periferien af denne – naturligvis i vores kendetegnede æstetisk look – og med skarpvinklede tekster med glimt i øjet.

Cecilie Ingdal
Chefredaktør
cecilie-ingdal-elle
MÅNEDLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Læserne er stilsikre, modebevidste kvinder, men ELLE er i høj grad også til hende, der vil guides til at foretage sæsonens vigtigste køb. Kernelæseren og kernebrugeren søger de hurtige nyheder om alt hvad der rører sig i modebranchen. Hun elsker mode, er beslutsom og ambitiøs, men hun er også påvirkelig, imødekommende og nysgerrig på sæsonens trends.

EVENTS

ELLE Style Awards er årets mest prestigefulde modefest, hvor modebranchen hædres og priser som Årets Designer, Årets Brand. Årets Kvinde, Årets Modeformidler og Årets Newcomer uddeles. Gæstelisten består af modebranchen, stilfulde VIPs og fashionistaer og tæller ca. 300 VIP-gæster, der inviteres til den eksklusive (og bæredygtige) middag, prisuddelingen og fest.


Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Dansk Online Index august 2020 + Facebook oktober 2020 + Instagram oktober 2020

elle forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM