Familie Journal

Velkommen til vores univers

Ugebladet Familie Journal spænder vidt med gode madopskrifter, forbrugerstof, vedkommende hverdagshistorier om danske familier, romaner og noveller af høj kvalitet, brevkasser om helbred og velvære, håndarbejde, havestof, kryds og tværs og et stort tv-program. I Familie Journal er der noget for alle i familien. Alt er skrevet med troværdighed og i en positiv ånd. Det skal være hyggeligt og underholdende at læse Familie Journal.

familiejournal.dk er vores digitale hyggekrog, hvor brugerne kan have en god tid og samtidig blive klogere. Ud over spændende artikler, gode råd og praktisk stof byder vi på over 6.000 opskrifter på alt fra hurtig hverdagsmad og gode gamle klassikere til lækker festmad – alt sammen skabt og illustreret af professionelle madskribenter og -fotografer.

UGENTLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Familie Journal og familiejournal.dk henvender sig primært til kvinder i alderen 40+. Læserne og brugerne er kvinder, der har det til fælles, at de sætter familielivet højt, interesserer sig for madlavning, sundhed, håndarbejde og have. I Familie Journal får de et velfortjent pusterum og hygger sig med masser af godt læsestof.

 


Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Dansk Online Index august 2020 + Facebook oktober 2020

FamilieJournal-forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM