ISABELLAS

Velkommen til vores univers

ISABELLAS handler om det gode, grønne hverdagsliv med fokus på boligen, maden og haven og alt det, der kendetegner et godt liv. I ISABELLAS er stilen rustik og inspireret af country living, og artiklerne lægger vægt på skønhed og æstetik i hjemmet. Værdierne er grønne – uden at blive frelste. Økologi, bæredygtighed og miljøbevidsthed vægtes højt.

ISABELLAS viser fantastiske boliger og inspirerende tendenser med anvisninger på, hvordan læserne selv kan gøre indretningen efter, og hvor de kan købe interiøret. Derudover giver ISABELLAS gode idéer til kreative gør det selv-projekter i hjemmet og haven. Du får også masser af input til gæstemenuer med drinksforslag samt opskrifter på søde lækkerier og god, nem hverdagsmad – med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Og så er der fokus på at dyrke jorden. Uanset om det er i haven, på terrassen eller i vindueskarmen.

På isabellas.dk kan brugerne finde nyheder og inspiration til boligen og haven samt et hav af gode opskrifter på mad til hverdag og fest samt kager og søde sager. Siden indeholder mange billedgallerier, hvor brugeren kan få inspiration til indretning af boligens rum, interiørguides og meget mere.

Thea Lind Thomsen
Chefredaktør
Thea-Lind-Thomsen-4
MÅNEDLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

ISABELLAS henvender sig til kvinder 30+, der brænder for den smukke have, den gode mad og den personlige boligindretning. Læseren er en købestærk og veluddannet kvinde. Hun er livsnyder og prioriterer nærvær, familie og gode værdier.


Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Dansk Online Index august 2020 + Facebook oktober 2020 + Instagram oktober 2020

ISABELLAS-Forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK