MAD & BOLIG

Velkommen til vores univers

Mad & Bolig er magasinet for kvalitetsbevidste livsnydere, der går op i boligindretning, god mad og rejseoplevelser, der giver udsyn. Mad & Bolig er et moderne, varmt og personligt magasin, der finder sin inspiration i både det danske og det internationale, hvad angår stil og design. Mad & Bolig har fokus på kvalitet, fordybelse og gourmetoplevelser og byder på masser af trends, tendenser og inspiration til shopping. I hver udgave er der mere end 50 siders bolig.

Du finder os på www.facebook.com/madogbolig/ og på www.instagram.com/madogbolig/

Mad & Boligs website hedder MAIN, du finder det på www.mainlifestyle.dk . Udover bolig, mad og rejser holder sitet dig orienteret om talk of town, det nyeste gear, mode og skønhed. Alt sammen gennem masser af artikler, gallerier og webtv.

Cecilie-m
Cecilie Møller Rasmussen
Chefredaktør
MÅNEDLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE (mainlifestyle.dk)
MÅNEDLIGE SIDEVISNINGER (mainlifestyle.dk)
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Læserne af Mad & Bolig er den moderne etablerede kvinde og mand – 30% er mænd, 70% er kvinder i alderen 25+. Både kvinder og mænd har en højere indkomst end gennemsnittet. De bor over hele lan­det, men koncentreret omkring og i de større byer. De er godt uddannede, prioriterer godt design, kvalitetshåndværk, gode råvarer og veltilberedt mad og vin. De prioriterer gerne luksus, som både kan være et ur, en aften på en 3 stjernet Michelin-restaurant eller et nyt speciallavet møbel, eller i ligeså høj grad begreber som tid og ro. For Mad & Boligs læsere er det ikke et spørgsmål om alder eller status, men om at tappe ind i den bestemte tilgang til livet, som præger Mad & Bolig.


Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Dansk Online Index august 2020 + Facebook oktober 2020 + Instagram oktober 2020

MB03_2019_Cover_RGB_High

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM