MAIN

Velkommen til vores univers

MAIN er din kræsne guide, der håndplukker det bedste til dig indenfor bolig, interiør og design, mode og skønhed, rejser og mad. MAIN styler dig og dit hjem med elegance og kant. Finder de retter, der er en gourmet værdig og viser dig de interessante steder i verden, der er værd at besøge. MAIN opdaterer dig på teknologi, der rykker og design, der bryder grænser. Og så klæder MAIN dig på med talk of town internationalt, så du altid har fingeren på pulsen. MAIN er det interessante selskab, der forkæler dig, din getaway midt på dagen, din fredag på en tirsdag.

MAIN-universet indeholder mainlifestyle.dk samt IN og Mad & Boligs sider på Facebook og Instagram.

Dorthe Kandi
Chefredaktør
Iben Rouw
Mediechef
edwd
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE SIDEVISNINGER

MÅLGRUPPE

I enhver storby er ’MAIN street’ de eksklusive butikkers foretrukne placering og de kræsne livsnyderes oase. Denne stemning finder du også på MAIN, hvor vi håndplukker det bedste indenfor interiør og design, mode og skønhed, rejser og mad.

Vi henvender os til en eksklusiv og kræsen målgruppe af kvinder og mænd, der konstant jagter ny inspiration til ’det gode liv’ på første klasse. En livsstil, som målgruppen ikke aspirerer til – men hver dag skaber og lever.


Kilder faktaboks: Dansk Online Index december 2019

Screenshot Desktop (002)

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

INSTAGRAM

INSTAGRAM

FACEBOOK

FACEBOOK