SØNDAG

Velkommen til vores univers

Ugebladet SØNDAG er for livsnydere – her findes den aktive og udadvendte kvinde ”midt i livet”. Det afspejles i den redaktionelle linje, der prioriterer emner som mode, skønhed og boligindretning meget højt. SØNDAGs læsere lægger vægt på de mere luksuriøse tilbud i tilværelsen – de er storforbrugere af alle kulturelle muligheder, og derfor indeholder SØNDAG i langt højere grad end alle andre ugeblade læsestof omkring nye eksotiske rejsemål, nye bøger, nye film og teaterstykker. Udover ugebladet SØNDAG, udkommer tillæggene SUND og SØNDAGs julemagasin.

søndag.dk indeholder inspiration i forhold til bl.a. selvudvikling, skønhed, karriere, motion og kost. Derudover er der artikler om rejser, kendte kvinder og masser af madopskrifter.

Karen Ellehøj
Chefredaktør
Karen_Ellehøj_1
UGENTLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE (Femina)
MÅNEDLIGE MIO. SIDEVISNINGER (Femina)
FACEBOOK-FØLGERE
INSTAGRAM-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Målgruppen i SØNDAG og på søndag.dk er kvinder i alderen 40-60+. De kvinder, der læser SØNDAG er velstillede og har en god uddannelse. Deres rådighedsbeløb er stort. De har råd til mærkevaretøj, kosmetik, specialrejser, designermøbler samt et nyt køkken – de er kort sagt parate til at forbruge luksusprodukter til dem selv.

EVENTS

SØNDAG – Forkæl dig selv er som navnet siger en dag i forkælelsens tegn skræddersyet til SØNDAGs læsere. Læserne bliver inspireret, forkælet og ikke mindst hygger sig med deres veninder. Deltagerne er inddelt i hold på 30-40 personer og besøger workshops inden for temaerne hudpleje, hår, make-up, mode, smykker, bolig og mad, der alle afholdes af vores samarbejdspartnere.

SØNDAG og Ballroom Fitness tager det bedste fra både dans og fitness, og kombinerer de 2 ting. Det er instruktøren Elisabeth Dalsgaard, Thomas Evers og Anne Mette Rasmussen, som sammen med SØNDAG inviterer deltagerne på en underholdende dag.


Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Dansk Online Index august 2020 + Facebook august 2020 + Facebook september 2020 + Instagram september 2020

Søndag-forside

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM