Ude og Hjemme

Velkommen til vores univers

Ude og Hjemme er det moderne familieugeblad. Læserne er hovedsageligt kvinder, som sætter familiens trivsel over alt. De kender prisen på en liter mælk og går gerne efter gode tilbud, ikke mindst når det gælder fødevarer, tøj og indkøb til hjemmet. De traditionelle, nære værdier er i højsædet.

Bladet bringer vedkommende artikler, der rammer følelserne og giver stof til eftertanke. I de mange brevkasser findes brugbare råd om alt fra sundhed til samliv. Læserne har et stort hjerte for børn og dyr.

På madsiderne er der lækre opskrifter til når middagen skal tilberedes, og gode råd til når pletterne fra sovsen skal fjernes bagefter. Og så bringer vi overskuelige slankekure, så man altid kan finde hjælp til at komme de overføldige kilo til livs.

Udeoghjemme.dk er et site med fokus på almindelige mennesker og hverdagsliv på godt og ondt. Sitet er en selvstændig forlængelse af bladets univers med en kombination af artikler, opskrifter, konkurrencer og brevkasser med gode råd.

Kasper Bækgaard
Chefredaktør
Kasper B+ªkgaard 2 WEB1
UGENTLIGE LÆSERE
MÅNEDLIGE ONLINEBRUGERE
MÅNEDLIGE SIDEVISNINGER
FACEBOOK-FØLGERE

MÅLGRUPPE

Ude og Hjemme og udeoghjemme.dk henvender sig primært til kvinder med traditionelle værdier. Læserne/brugerne bor typisk i provinsen og sætter familiens trivsel over alt. Når de læser Ude og Hjemme og udeoghjemme.dk, får de et velfortjent hvil i hverdagen. De hygger sig med de gode artikler, får gode råd om alt fra sundhed og slankekure til have og kæledyr og bliver inspireret af de mange opskrifter i bladet og på sitet.Kilder faktaboks: Kantar Gallup Indeks Danmark + Dansk Online Index august 2020 + Facebook oktober 2020

 

udeoghjemme

Kom forbi til en kop kaffe

KONTAKT OS

FACEBOOK

INSTAGRAM