Cykelmagasinet, CyclingPlanet, vil sammen med Kræftens Bekæmpelse få danskerne til at træde ekstra meget i pedalerne for at gøre en forskel i kampen mod kræft. TRÆDTIL DANMARK hedder det, og det er, hvad parterne håber, danskerne vil gøre.

Af Mia Bahl Jensen

Danmarks største velgørenhedscykelløb løber for femte gang af stablen søndag den 28. august 2016. Planen er, at cykelløbet skal samle 8.000 tilmeldte familier, venner og kolleger samt ramme 14 byer i Danmark. For hver tilmeldte cykelrytter vil der blive doneret et støttebeløb til Kræftens Bekæmpelse – beløbets størrelse vil afhænge af, hvor mange kilometer de tilmeldte træder i pedalerne.

Bag det ambitiøse projekt står Allers nye cykelmagasin, CyclingPlanet, som i maj overtog ejerskabet af TRÆDTIL DANMARK, mens Kræftens Bekæmpelse fortsætter som velgørenhedspartner.

”Vi er meget stolte af, at Kræftens Bekæmpelse, har vist os denne store tillid og gjort det muligt for CyclingPlanet at videreføre traditionerne og driften af TRÆDTIL DANMARK. Vi glæder os til samarbejdet med cykelklubber og foreninger rundt om i landet. Vi håber på, at løbet vil få danskerne til at dyrke endnu mere motion, samtidig med at de støtter den gode sag,” siger Allers eventchef, Gitte Melchiorsen.

Kunne du tænke dig at være partner og få landsækkende eksponering og markedsføring, er du velkommen til at tage kontakt til Key Account Manager, Jesper Frost, på mail [email protected] eller telefon 50 76 14 80.

Vil du være med, når vi træder i pedalerne for en god sag, så læs mere om cykelløbet, og hvordan du tilmelder dig her.

Author

ams_admin